Redmi Note 10 Pro AMOLED Ekranla Gelecek

Redmi Note 10 Pro akıllı telefonunda yer alan özellikler neler olacak? Yeni telefon için gelen son bilgiler neler?

Redmi Note 10 Pro

Redmi Note serisi bir hayli ilgi çeken ve çok satan serilerden bir tanesi. Note 8 ve Note 9 akıllı telefonlarının ne kadar sattığını düşünecek olursak, Redmi Note 10 serisi için beklentiler çok daha yüksek. Bu noktada yeni modelden de haberler gelmeye devam ediyor. En son telefonların ne zaman tanıtılacağını paylaşmıştık. Şimdi ise Redmi Note 10 Pro akıllı telefon modelinde yer alacak bazı özellikler ortaya çıktı.

Bu özelliklere göre yeni akıllı telefon hem işlemci açısından hem de ekran özellikleri açısından gayet başarılı bir akıllı telefon olacak.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9S için Android 11 Geldi!

Redmi Note 10 Pro için Son Bilgiler

İddialara göre telefonda AMOLED ekran kullanılacak. Pro modelde kullanılacak olan AMOLED ekran, Note serisi için de bir ilk olmuş olacak. Daha önce Note serisinde hiç kullanılmayan AMOLED ekranın, bu modelle beraber kullanılacak olması fiyatların bir tık yükselmesine de neden olabilir.

Tabii ki bir yandan da görüntü kalitesinin artış göstereceğini de söylemek gerekiyor. Orta seriler için önemli bir adım olacak olan AMOLED ekranın dışında işlemci kısmında da tercih tanıdık olacak.

İşlemci Snapdragon 732G serisi işlemci olacak ve telefonda 5G destekli bir akıllı telefon olacak. İddialı işlemci yeni bir ekran kullanılması dışında kamera kısmında ise 108 MP değerinde ana kameranın kullanılması gündemde. Tüm bunlar akıllı telefonun amiral gemisi modellerinden çok aşağı kalır olmayacağını göstermekte.

Bir de fiyat konusunda AMOLED ekrana rağmen çok yükselme olmayacak olursa, işte o zaman Redmi Note 10 Pro modellerinin de çok satan Note serisinde yer aldığını göreceğiz.

Note serisi akıllı telefonların gidişatını etkileyecek olan yeni akıllı telefonların tanıtımının 25 Şubat tarihinde olacağını da belirtelim.