Redmi Note 10 Gözüktü 4 Model Geliyor

Redmi Note 10 serisi için 4 farklı model geleceği ortaya çıktı. İşte beklenen telefonlar.

Redmi Note 10

Redmi Note 10 akıllı telefon serisi için beklenen tarih yaklaşıyor. Yeni akıllı telefonların yakında tanıtılması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde telefonun Mart ayı içerisinde geleceği konusunda bilgi verilmişti.

Şimdi ise sadece tanıtım tarihi değil bunun yanında telefon serisinin detayları da ortaya çıktı. Kaç model gelecek bunu da görmüş olduk.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Sinematografik Efekt Modları Böyle Gözükecek

4 Farklı Versiyonda Redmi Note 10 Modeli Geliyor

Yeni akıllı telefonlar için paylaşılan bilgilere göre söz konusu modelde 4 farklı telefon yer alacak. Bunlardan birisi Pro serisi birisi ise temel serisi olacak. Gelecek telefonlar;

4 farklı versiyonla gelecek olan akıllı telefonun tanıtım tarihi ise 10 Mart olarak gözüktü. Telefon için gözüktü ifadesini kullanmamızın nedeni ise yeni modellerin Hindistan sitesinde ortaya çıkması. Yani gerçekten modellerin ilanı gözükmüş durumda.

4 farklı model olarak gelecek olan akıllı telefonların ülkemizde de satılmasını bekliyoruz. Hem Avrupa hem de Hindistan’da da satılacak olan akıllı telefonlar seriye yeni bir renk getirecek.

Öyle ki bu modellerle beraber ilk defa bir Redmi Note serisinde AMOLED ekran göreceğiz. İlk defa bir Note serisinde 108 MP değerinde ana kamera kullanıldığını göreceğiz.

Böyle bakıldığı zaman Xiaomi için de çok önemli bir seri gelmiş olacak. Markanın en çok sattığı akıllı telefonlar Redmi Note modelleri. Yeni serisi böyle üst düzey değişikliklerin yapılması, tüm serinin kaderini etkileyebilir.

Ayrıca bu serilerle beraber 5G dönemine de tam anlamıyla geçiş yapılmış olunacak. Sadece Redmi Note 9T modelinde yer alan 5G desteği ile sınırlı kalınmayacak.

Daha fazlasını yeni akıllı telefon serisi tanıtıldığı zaman öğreneceğiz. Telefonun fiyatı da en az özellikleri kadar önemli olacak. Fiyatın nasıl olacağını da merakla bekliyor olacağız.