Redmi Note 10 Çok İyi Bir Fiyatla Geliyor

Redmi Note 10 modelinin fiyatı gözüktü. Telefonun kutusunun üzerinde fiyat bilgisi gözüktü. Çok iddialı bir satış fiyatı bekleniyor.

Redmi Note 10 fiyat

Redmi yeni seri akıllı telefonlarında bir güncelleme çalışması içerisinde. Marka için değil sektör için en popüler seri olan Note serisi bu güncellemenin ilk adımı olacak ve Redmi Note 10 akıllı telefonları tanıtılacak.

Seri hakkında bu zamana kadar çok sayıda paylaşım yaptık. Ekran özellikleri, arka kapak kısmında sunulacak olan tasarımsal değişiklik ve teknik özellikler kısmından sıkça söz ettik. Tek bir şey atladık o da telefonların fiyatı. İşte şimdi de yeni akıllı telefonların fiyatı konusunda bir sızıntı geldi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 vs Redmi K40 Pro Arasındaki Performans Farkı Şaşırtıyor

Redmi Note 10 Fiyatı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonun Hindistan kutularının üzerinde, telefonun fiyatını gösteren ibareler gözüktü. Bu ibarelerde telefonun 15.999 Rupi olacağı net olarak anlaşılıyor. Şimdi kutu üzerinde yer alan bir etiket ile gözüken fiyat olduğu için güvenilirliği de yüksek bir sızıntıdan söz etmiş oluyoruz.

Yeni akıllı telefon için paylaşılan bu fiyatı çevirdiğimiz zaman durumu daha iyi anlayacaksınız. Vergileri düşünmeyecek olursak modelin fiyatı 1500-1600 TL gibi bir fiyatta olacak. Vergileri de eklediğiniz zaman yine piyasadaki diğer akıllı telefonlara göre çok daha uygun bir fiyat aralığı karşımıza çıkıyor.

3000 TL bandının altında kalan bir akıllı telefon olarak gelmesi, Redmi Note 10 modelinin çok yüksek satış rakamlarına ulaşması demek olabilir.

Bu telefonlarda AMOLED ekran ve Snapdragon 732G işlemcilerinin olacağını da düşünecek olursak gerçekten iddialı bir akıllı telefon piyasaya girecektir diyebiliriz. Tabii ki bunun dışında yeni modelin Pro versiyonunu da görmek isteriz. Pro modelinde muhtemelen daha iyi bir kamera ve daha iyi bir işlemci kullanılacak.

Yine bu modelin fiyatı da aynı seviyelerde olacak olursa, o zaman Samsung’a ciddi bir rakip doğuyor demek. Bakalım yeni akıllı telefonların duyurusunun hemen ardından bu konu üzerinde bir kez daha duracağız.