Redmi K40 ve K40 Pro Fiyatları Ortaya Çıktı

Redmi K40 ve K40 Pro modelleri satışa çıkıyor. Tanıtıma çok kısa süre kaldı ve bu sefer fiyatlar gözüktü.

Redmi K40 ve K40 Pro 2 1

Redmi K40 ve K40 Pro tanıtımı için artık uzun bir süre var ya da bir süre daha beklemek lazım gibi ifadeler kullanmayacağım. Çünkü tanıtım geldi çattı.

Yeni akıllı telefon modelleri sadece 4 gün sonra resmi olarak tanıtıma çıkacak. Tanıtımda sürpriz ürünlerin olması da elbette beklenen bir durum ama yine en çok ilgileneceğimiz akıllı telefonlar olacak.

Hatta tanıtımı bile beklemiyoruz. Şimdiden gelen bilgileri değerlendirmeye başladık. En sonra telefonların ekran özelliklerini konuşmuştuk. Şimdi iki akıllı telefon için de fiyatlar ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, Redmi K40 için Resmi Fotoğrafı Paylaştı

Redmi K40 ve K40 Pro Fiyatları Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonların fiyat bilgileri bir stok sayfasında gözüktü. Bu stok sayfasında bulunan bilgilere göre amiral gemisi katili sıfatında telefonlar bir hayli makul ücretlere satılacak.

Stok sayfasında fiyatların Çin Yuanı cinsinden olduğu gözüküyor. Baktığımızda 6 GB RAM olan Redmi K40 fiyatı 2.199 Yuan olacak. Bu Avrupa fiyatlarıyla karşılaştırıldığı zaman 279 Euro gibi bir fiyat olacağını gösteriyor.

Tabii ki giriş model için ödenecek tutar bu kadar. Bizim asıl beklediğimiz telefon daha iyi bir işlemci ve kamera sunulacağı söylenen Pro modeli akıllı telefon. Pro modelinde de yine uygun satış yapılacak. Stok sayfasında gözüken fiyat 3199 Yuan. Çin para birimi değiştirilip Avrupa’ya uyarlandığı zaman telefonun satış fiyatının da 407 Euro olacağı gözüküyor.

Bu seviyede akıllı telefonlar için çok ciddi bir rekabet getirecek olan fiyatlarda Pro modelinin 8 GB RAM’li olacağını da ekleyelim. Bu fiyatlarla kesinlikle Avrupa pazarında yüksek satış rakamlarına ulaşacağı düşünülen Redmi K40 ve K40 Pro akıllı telefonlarının, hangi ülkelerde satışa çıkacağını da aynı tanıtımda göreceğiz.

Umarız bu sefer sadece Çin içerisinde satılmayacak akıllı telefonlar olur. Çünkü genelde K serisi Çin içerisinde kalıyor. Mi modelleri bu seriyle eş gözükse de K serisinin fiyatı daha aşağı olduğu için Avrupa’dan da bu modellere ilgi var.