Redmi K40 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Redmi K40 akıllı telefon modelinin tanıtım tarihi açıklandı. Yeni model Şubat ayında geliyor.

Redmi K40

Mi 11 global modelini de gördükten sonra gözler bir anda Redmi serilerine çevrildi. Mi 11, Xiaomi adıyla sunulan amiral gemisi olurken, Redmi K40 ise Redmi adıyla sunulan amiral gemisi olacak. Haliyle beklenti üst seviye bir akıllı telefonun gelmesi.

Belki Mi 11 modelinden bile daha iyi bir akıllı telefon olacak olan yeni serinin ne zaman tanıtılacağı da gözüktü. Birkaç kez sızdırılan akıllı telefonun Şubat ayı içerisinde geleceği de kesinleşmiş oldu.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Global Güncellemesini Alacak İlk Cihazlar Açıklandı

Redmi K40, 25 Şubat Tarihinde Geliyor

Paylaşılan tanıtım afişi, yeni akıllı telefon için Şubat sonunu gösteriyor. Yine online olarak düzenlenecek olan etkinlik kapsamında, Redmi K40 akıllı telefonu tanıtılacak. 25 Şubat tarihinde düzenlenecek etkinlikle ortaya çıkacak olan akıllı telefonun nasıl bir tasarım sunacağı da gözüktü.

Buna göre yeni modelde 4 arka kameranın bulunduğu özel bir tasarım kullanılacak. Üst kısımda yer alan kamera, geniş bir yüzey alanına sahip olacak ve farklı bir alanla dikkat çekecek.

Hemen altında iki adet daha minik lensler bulunacak. Bunun hemen altında ise geniş bir lens daha yer alacak. En alt kısımda yer alan lens ise çok daha geniş olacak. Arka kısım kullanılan bu kamera tasarımı dışında yine geçişli renk boy gösterecek. Tabii ki farklı renk seçeneklerinin de olması bekleniyor.

Ön kısımda ise akıllı telefon ekran üzerine kamera sunacak. Üst kısımda ekrana gömülü olarak gelecek olan tek kameranın kullanıldığı akıllı telefon, ince çerçeve alanlarına da sahip olacak.

Bunların dışında model olarak ise iki farklı modelin gelmesi ve bu modellerin içerisinde yer alan işlemcilerin de değişmesi bekleniyor. Bir modelde Snapdragon 888 işlemci bir modelde ise MediaTek Dimensity 1200 işlemcisi yer alacak.

Her iki akıllı telefonun da ekran boyutlarının aynı olması beklenmekte. Ayrıca 4000 mAh değerinde batarya kullanılması ve 33W hızlı şarj desteğine yer verilmesi de iki Redmi K40 versiyonu için de geçerli olacak. Kamera özelliklerinde bir fark olması bekleniyor. Farklar neler bunu da zamanla göreceğiz.