Redmi K40 Pro Plus Tanıtıldı ; Fiyat ve Özellikleri

Redmi K40 Pro Plus akıllı telefon için tüm özellikler açıklandı. Telefonun fiyatı ve özellikleri.

Redmi K40 Pro Plus

Redmi K40 serisi akıllı telefonların en güçlü modeli olan Redmi K40 Pro Plus, Mi 11 akıllı telefonlarını unutturdu. Yeni akıllı telefon hem kamera açısından daha başarılı hem de bu modelin teknik donanımı çok başarılı.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 Tanıtıldı; Özellikleri ve Fiyatı

Redmi K40 Pro Plus Tüm Özellikleri ve Fiyatı

Telefonun tasarımından kısaca söz edelim ve geçelim. Çünkü tüm modellerin tasarımı aynı. Tasarım için herhangi bir değişiklik yok. Arka kısımda kamera bölümünün yer aldığı telefonda toplamda 3 arka kamera bulunuyor. Önde de yine tek bir kamera var ve bu kamerada telefonun ekranına gömülü. Bunları söylüyoruz ama bunlar diğer tüm modellerde de söz ettiğimiz detaylar.

Yeni akıllı telefon teknik açıdan ise çok iddialı bir seri. Mi 11 akıllı telefonlarında da kullanılan Sanpdragon 888 işlemcisi bu modelde de yer alıyor. Telefonda tek bir RAM seçeneği var. LPDDR5 RAM teknolojisinde olan telefon, 12 GB RAM sunuyor.

Android 11 işletim sistemine sahip akıllı telefonda, ekran da değişmiyor. Yine 6.67 inçlik E4 AMOLED ekran bulunuyor. Full HD+ çözünürlük değerinin de sabit olacağı akıllı telefon, 120 Hz yenileme hızı sunacak. Diğer 2 modelde de aynı özelliklere yer veren marka, farklı olarak kamera sistemini öne çıkarıyor.

Telefonun kamerası kısmında 108 MP değerinde ana kamera kullanılmakta. Bunun dışında 8 MP ultra geniş açılı ve 5 MP makro çekim kamerası da sabit olarak duruyor.

4520 mAh değerinde pili de sabit olan Redmi K40 Pro Plus akıllı telefonun 33W hızlı şarj desteği de bulunuyor. Buralar da yine sabit. 12 GB RAM ve kamera dışında Pro Plus modelinin değişen bir kısmı söz konusu değil.

K40 Pro Plus Fiyatları

Telefonun tek bir modeli var ve bu modelin fiyatı da 572 dolar olarak açıklandı.