Redmi K40 Pro Geldi – Tüm Özellikler ve Fiyat

Redmi K40 Pro tanıtıldı. Çok iddialı bir akıllı telefon olarak gelen yeni modelin özellikleri ve fiyatı.

Redmi K40 Pro

Redmi K40 serisinin tanıtımı tamamlandı. Markanın yeni akıllı telefonları şimdiden gövde gösterisi yapmayı başardı. Öyle ki bazı özellikler var ki seriyi direkt olarak öne çıkaracak. Özellikle Redmi K40 Pro modelinin dikkat çektiğini gördük. Temel modelin özelliklerini zaten paylaşmıştık, şimdi de Pro modelinin özelliklerini paylaşalım.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 Tanıtıldı; Özellikleri ve Fiyatı

Redmi K40 Pro Fiyatı ve Tasarımı Çok Konuşulacak

Telefon canavarı yeni seride temel modeli baz alan bir tasarım var. Bunun için telefonun tasarımından uzun uzadığı bahsetmeyeceğim. Arka kısımda geniş lensleri ile dikkat çeken kamera ve kamera alanı, ön kısımda ise ekrana gömülü olan nokta kadar kamera alanı dikkat çekiyor. Birazcık daha öne çıkan bir ekran var.

Teknik Özellikler

Telefon tam anlamıyla amiral gemisi bir akıllı telefon. Bu modelde Snapdragon 888 işlemci yer alıyor. Güçlü işlemciyi anlatmaya gerek bile yok çünkü zaten bu işlemci güncel amiral gemisi işlemci serisi.

6 GB RAM değerinin bulunduğu bir model ve 8 GB RAM değerinin bulunduğu ikinci bir model var. RAM teknolojisi LPDDR5 olarak duyuruldu. Depolama alanı ise 128 GB ve 256 GB olarak değişiyor.

Ekran kısmında ise temel modelle aynı ekran kullanılıyor. Bu modelde 6.67 inçlik bir panel kullanılıyor. AMOLED ekranın kullanıldığı modelde 120 Hz yenileme hızı var ve Full HD+ çözünürlük değeri sunuluyor.

120 Hz yenileme hızının ve 360 Hz dokunma hızının olduğu akıllı telefon, Trune Tone renk derinliği de sunuyor. Çok iddialı bir ekranın geldiğini bir kez daha hatırlatalım. Temel modelde kullanıldığı gibi E4 AMOLED ekran var. Samsung imzalı bir ekran.

Kamera Özellikleri

Temel modelden kamera ile ayrılan Redmi K40 Pro, 64 MP değerinde ana kamera ile geliyor. f/1.7 diyafram açıklık değerine sahip olan bu akıllı telefon, ikinci kamera kısmında 8 MP ultra geniş açılı kamera sunuyor. Üçüncü kamera ise 5 MP makro çekim kamerası. Bunun dışında ise ön kısımda da 20 MP tek kamera var.

Pil Özellikleri

Pil özelliklerinde de önemli bir değişiklik sunmayan Redmi K40 Pro, yine 4520 mAh değerinde bataryaya sahip. Yine bu modelde de 33W hızlı şarj desteğiyle geliyor.

Fiyatlar

K40 Pro modelinin fiyatı ise giriş modeli için 434 dolar olarak açıklandı. 8 GB RAM versiyonu biraz daha pahalı.

Exit mobile version