Redmi K40 için Yeni Bir Video Paylaşıldı

Redmi K40 ekranına bir de bu videoda bakın. İşte telefon böyle gözükecek!

Redmi K40

Redmi K40, bundan sadece 5 gün sonra tanıtıma çıkacak. Yeni akıllı telefonun tanıtımıyla Redmi için de başka bir sayfa açılmış olacak. Şimdiye kadar gelen açıklamalara bakıyorum ve şunu görüyorum ki ekran konusunda iPhone modellerine bile taş atan bir telefon gelecek.

25 Şubat tarihinde olacak tanıtım öncesinde bu konu hakkında daha fazla bilgi de paylaşılmaya devam ediyor. En son yeni bir video sızdırıldı. Bu da ekran tasarımını görmemizi sağladı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Lite için Android 11 Güncellemesi Geldi

Redmi K40 Ekran Tasarımı Nasıl Olacak?

Videoda, bir telefondan diğerine veri aktarımının ne kadar hızlı olacağı gösteriliyor. Bu sırada Redmi K40 modelleri ele alındığı için biz de telefonların ekran tasarımını görmüş oluyoruz.

Ekran tasarımına baktığınız da açılır kapanır kamera sistemlerine kesin olarak veda edildiğini anlıyoruz. Açılır kapanır kamera sistemi yerine ekran üzerinde konumlandırılan bir kamera var.

Gömülü kamera olarak da söylenen bu kamera tipinde birçok telefon var ve Redmi’nin zaten böyle bir tercih yapması olası gözüküyordu. Ekranın üzerinde kameranın boyutuna gelince, çok küçük bir delik kullanılmış olduğu anlaşılıyor.

Rahatsız etmeyecek kadar küçük bir kamera alanı kullanılmış durumda. Telefonun arka kapağını da daha öncesinde görmüştük. Arka kısımda 3 kameranın kullanılacağı bir tasarım benimsenecek. Resmi bir fotoğraf paylaşıldığı için bu konuda da bilgilerimiz kesin. 108 MP kamera kullanılan her modelde olduğu gibi geniş kamera lenslerinin olacağı modelde, bir hayli geniş bir kamera bölümü olacak.

Bu bilgilerin dışında ekran özelliklerini de vermek istersek Redmi K40, 6.67 inçlik AMOLED ekran kullanacak. Telefonun ekranın yüksek parlaklık değerine sahip olacak ve 120 Hz yenileme hızı gibi başarılı değere sahip olacak.

Daha fazlası için biraz daha bekleyin. Tanıtım yapıldığı gibi biz de telefonun özelliklerini, resmi olarak paylaşılan özellikleri paylaşıyor olacağız.