POCO X3 Pro Global Olarak Geliyor

POCO X3 Pro isimli uygun fiyatlı bir akıllı telefon gelecek. Yeni akıllı telefonun sertifikası da ortaya çıktı.

POCO X3 Pro

Xiaomi telefonlar için adeta çıkarma yapıldı. Peşi sıra telefon tanıtılıyor. Fakat tek adım atan Xiaomi değil. Yakın bir zamanda ben kendi markamla yola devam edeceği diyen POCO, şu sıralar yeni bir akıllı telefon sunma hazırlığında. Bu sefer gelecek olan akıllı telefon POCO X3 Pro modeli olacak.

Resmi bir sertifika kurumunda gözüken yeni akıllı telefon için sevindirici bir haber de ortaya çıkmış durumda. Buna göre yeni akıllı telefonlar global pazarda da yer alacak.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 Tanıtıldı; Özellikleri ve Fiyatı

POCO X3 Pro Resmi Sertifika Aldı

Yeni akıllı telefonların M2102J20SG kod numarasıyla beraber yeni bir sertifika aldığı ortaya çıktı. Bu sertifika önemli çünkü hem akıllı telefonu onaylamış oluyor hem de akıllı telefonun özellikleri için önemli bir ipucu veriyor.

Sertifikaya göre yeni akıllı telefonların içerisinde Snapdragon 870 işlemcileri yer alacak. Bu amiral gemisi akıllı telefon geleceğini gösteriyor. Redmi K40 akıllı telefonlarında da aynı işlemci kullanılmıştı. Ne kadar güçlü olduğunu bildiğimiz iddialı bir işlemci karşımıza çıkmış oldu. POCO X3 Pro modeli için de bu işlemcinin kullanılması çok büyük bir artı sağlayacak.

Tek amiral gemisi özellik bu kısım olmayacak. Bu kısmında dışında telefonda yer alan AMOLED ekranın da fark yaratması bekleniyor. Yine bu da amiral gemisi bir özellik olacak. Zaten Redmi Note 10 akıllı telefonlarında da AMOLED ekran kullanılacağı biliniyor. Haliyle bir dönüşümün başlayacağı kesin diyebiliriz.

Yeni akıllı telefonların özellikleri dışında en çok sevilen yanı ise bu telefonların tüm dünya genelinde satışa çıkması olacak. POCO X3 Pro sertifika bilgilerine göre akıllı telefonlar global olarak satışa çıkacak. Uygun fiyatlı bir seri olması ve amiral gemisi olması beklenen akıllı telefonların daha nasıl artıları olacağını ve ne zaman satışa çıkacağını ise kesin olarak bilmiyoruz. Ama sertifikaların alınması, yakın bir zamanda tanıtımın olacağını işaret ediyor.

Exit mobile version