POCO Logo Değiştirdi! Yeni Logo Nasıl?

POCO logo değişikliğine gitti. İşte markanın yeni logosu ve yeni paylaşmış olduğu sloganı.

POCO

Xiaomi’nin en başarılı yatırımlarından biri olan POCO, yakın bir zamanda markadan ayrıldığını duyurdu. O dönem bunun çok fazla haberini paylaştık. İşte markadan ayrılmasından sonra hangi telefonlar gelecek ya da süreç nasıl işleyecek gibi bilgileri vermiştik. Bu süreçte markanın bir dönüşüm içerisine gireceği kesindi. Hatta bir süre sonra kendi arayüzü ve kendi işletim sistemini sunması gibi artılar bekleniyordu. Beklenen tüm bu artılar bir yana, marka ilk adımı attı. Fakat ilk adım hiç beklenmedik bir yerden geldi.

Bunu da Okuyun: POCO Resmi Forumunu Kuracağını Duyurdu

POCO Logosunu Değiştirdi

Biz yeni bir telefon serisi ya da yeni bir arayüz duyurusunun yapılmasını beklerken marka, yıllardır kullanmış olduğu logosunu değiştirme kararı aldı. Üstelik öyle basit bir değişim yok. Logonun “O” harfinde bir değişiklik yapıldı ve bu harf yerine bir emoji konuldu. Açıkçası emojiyi anlamak biraz güç.

Firma tanımlamasını yapıyor ama siz dışarıdan baktığınız zaman, hem şeytan hem de melek emojisi görüyorsunuz. Resmen ikisinin karışımı yapılmış ve bu şekilde bir logo değişikliğine gidilmiş. Emojinin boynuzları var ve yüz ifadesi hafif gülen bir şeytan emojisini andırıyor. Ama üst kısımda da melek emeojisinde kullanılan halkayı görüyoruz.

Şimdi bu yeni logoyla beraber bir dönüşüm içerisine giren markanın, logosunu aynı zamanda firmanın maskotu olarak kullanacağı da açıklandı. Yani hem yeni bir maskot var hem de yeni bir logo var.

Biliyorsunuz marka telefonların arkasında POCO yazısına yer veriyor. Şimdi merak edilen bu yazının yeni logo ile değiştirilip değiştirilmeyeceği merak konusu.

Unutmadan şunu da ekleyelim ki artık firmanın yeni bir sloganı da var. “Made of Mad” sloganı kullanılacak. “Çılgınlıkla Üretildi” ya da “Çılgınlıktan Üretildi” gibi bir slogan da kullanılmaya başlandı. Şimdi merak ettiğimiz bu yeni yüzle beraber tanıtılacak olan ilk akıllı telefonun hangisi olacağı. Belki yapı bile önemli ölçü de değişebilir.