Özel Xiaomi Duvar Kağıdı Projesi Duyuruldu! İşte O Duvar Kağıtları 

Xiaomi duvar kağıdı projelerini genişletiyor. Bu kez Rijksmuseum temalı yeni duvar kağıtları paylaşıldı.

Xiaomi Duvar Kağıdı

Xiaomi, MIUI 12 sürümünden sonra akıllı telefonlarını canlandıran duvar kağıtlarına daha fazla önem vermeye başladı. Süper Duvar Kağıdı denen bir özellik tanıtıldı ve ve artık dinamik duvar kağıtlarını kullanabilir olduk. Sürekli bu alana yeni özellikler ve seçenekler ekleniyor. Biz de bu seçenekleri paylaşmaya devam ediyoruz ama bu kez durum biraz farklı. Bu kez yeni bir Xiaomi duvar kağıdı projesi duyuruldu.

Bu sefer sanatsal duvar kağıtları için bir proje başlatıldı. Rijksmuseum temasına sahip olan yeni duvar kağıtlarıyla beraber sanatsal eserler görme şansımız olacak.

İlginizi Çekebilir: Redmi Note 10 Serisi Sızdırıldı! Tasarım Kesinleşti

Xiaomi Duvar Kağıdı Projesinin Detayları

Rijksmuseum temalı olan yeni duvar kağıdı projesinde, Amsterdam’da yer alan Rijksmuseum müzesi eserlerine yer verilecek. Modern ve klasik eserlerin yer alacağı duvar kağıtlarında özel olarak hazırlanmış olan sanatsal resimleri görebileceğiz.

Van Dyck, Vermeer gibi isimlerin sanatsal eserleri değiştirilmeden duvar kağıdı olarak sunulacak. MIUI Theme içerisinde yer alan yeni sanatsal eserlerinin sürekli olarak güncelleneceği de gelen bilgiler arasında. İlk seride yer alan ünlü eserler de şu an kullanılabilir durumda. Vincet van Gogh’un kendi portresi gibi ünlü eserler de duvar kağıdı olarak geliyor.

Xiaomi duvar kağıdı projesinde sunulan tüm bu eserlerin değiştirilmediğini söyledik ama şu da var ki MIUI için birkaç özel ayarlama var. Resimlerde bir değişiklik olmamasına karşın, MIUI ekran parlaklığını ve görüntü düzenini bu temaya göre ayarlıyor ve en kaliteli şekilde duvar kağıtlarının görüntülenmesini sağlıyor.

Temalar içerisinde yer alan Rijksmuseum olarak isimlendirilen yeni duvar kağıtlarının şu an ilk partiyle beraber kullanılabilir olduğunu ekleyelim. Her bölgede bu yeni seçenek açıldı mı bilemiyoruz. Yani farklı bölgelerde kullanılan cihazlarda, tema içerisinde bu seçeneği göremeyebilirsiniz. Fakat elinde sonunda tüm bölgeler için bu seçenek kullanılabilir olacak.