MIUI 12.5 Global Güncellemesini Alacak İlk Cihazlar Açıklandı

MIUI 12.5 global sürümü duyuruldu. MIUI 12.5 global güncellemesini alacak olan ilk cihazlar hangileri? Güncelleme ne zaman yayınlanacak?

MIUI 12.5

Bugün Xiaomi için heyecanlı bir gün oldu. Marka uzun zamandır beklenen global lansmanını bugün gerçekleştirdi. Mi 11 akıllı telefonlarının başı çektiği tanıtımda, merakla beklenen MIUI 12.5 global konusunda da bilgi verildi. Güncellemenin global olarak hangi cihazlara ne zaman geleceği konusunda bilgiler paylaşıldı.

Hem ilk etapta güncelleme alacak olan cihazlar hem de bu güncellemelerin ne zaman alınacağı konusunda detaylara yer verildi. Paylaşılan resmi bilgilere geçelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Global Duyuruldu! Fiyatlar Açıklandı

MIUI 12.5 Global Güncellemesi Ne Zaman Yayınlanacak?

Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Şu ay ya da tarih denilmedi. Fakat şöyle bir bilgi verildi ki yılın ikinci çeyreğinde güncelleme geleceği söylendi. Yılın ikinci çeyreğinde güncelleme dağıtıma açılacak ama ilk güncelleme alan cihazlar hangileri olacak?

İşte bu cihazlar için de bilgi verilmiş durumda. Buna göre güncellemeyi ilk partide alacak olan cihazlar şöyle:

Bu cihazlar için güncelleme ilk olarak gelecek. İkinci partide ise güncelleme alacak olan cihazların sayısı  daha fazla. Üstelik bu kez Redmi modelleri de listeye dahil olmuş durumda.

İkinci partide MIUI 12.5 güncellemesi alacak olan cihazlar:

İkinci partide güncelleme alacak olan cihazlar da yine final güncellemesi için yılın ikinci çeyreğini bekleyecekler. Bakalım konuya ilişkin yeni bir açıklama olacak mı?