MIUI 12.5 Başvuruları Başladı! Nasıl Başvuru Yapılabilir?

MIUI 12.5 beta güncellemesi için başvurular başladı. Güncellemenin beta sürümüne nasıl başvuru alınıyor? Hangi cihazlar için geçerli?

MIUI 12.5

MIUI 12.5 güncellemesi için global versiyon çalışması başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde global sürüm için ilk beta programı açıklandı. Beklenen beta programı kapalı olarak yapıldıktan sonra, şimdi ise herkese açık beta sürüm için başvurular başladı.

Global sürüm için açık beta başvuruları da açıldı. Yeni My Pilot sistemi için kayıtların nasıl yapılacağı ve hangi cihaz kullanıcılarının kayıt yapabileceği konusunda da detaylara geçelim.

Bunu da Okuyun: Xiaomi, 12.5 Sonrası Google Servislerini Engellemeye Başladı

MIUI 12.5 Beta Kaydı Nasıl Yapılır?

Önce pilot test cihazı sisteminden söz etmek gerekiyor. Bu sistemle beraber sadece seçili olan akıllı telefonlar için beta test programına kayıt olunabiliyor. Bir form dolduruyorsunuz ve kayıt olmak istediğinizi belirtiyorsunuz. Sonrasında seçilen kullanıcılar için açık beta süreci başlamış oluyor.

Güncellemeleri açık beta sürümü olarak alabiliyorsunuz. Final sürümü yayınlandığında bunu da alabiliyorsunuz. İşte MIUI 12.5 global sürümü için de aynı şekilde kayıtlar başlamış durumda. Peki, global sürümde beta güncellemelerini yapmak için nasıl kayıt olacağız?

Sonrasında başvuru onaylanacak olursa, MIUI 12.5 beta kaydına alınmış oluyorsunuz ve beta güncellemelerini alabiliyorsunuz. Beta sürüm için başvurular sınırlı. Bu nedenle her kullanıcının beta test sürecine alınmadığını da belirtelim. Bunun dışında vereceğimiz  bir diğer bilgi ise başvuruların 1 Mart tarihine kadar geçerli olacağı.

Beta Kaydı için Başvuru Yapabilecek olan Cihazlar