İki Telefon Daha MIUI 12.5 Alacaklar Listesine Eklendi

MIUI 12.5 global sürümü için önemli haberler geliyor. Güncelleme alacak modellere iki telefon daha eklendi.

MIUI 12.5

MIUI 12.5 global sürümü çok tatmin etmedi biliyoruz. Yeni sürüm için mevcut özellikler bile gelmedi. Çin sürümünde yer alan özellikler değişti ve hatta biraz daha sınırlandı diyebiliriz. Pil tasarrufu ve bellek optimizasyonu konusunda Çin sürümüne göre daha düşük performansla gelen yeni güncellemenin ilk hangi cihazlara verileceği konusunda da bilgiler verilmişti.

Güncelleme alacağı söylenen ilk cihazlar için iki ayrı liste yapıldı. İki listede de cihazların güncellemeyi ikinci çeyrekte alacağı söylendi. Fakat bir seri ilk parti olarak güncelleme alacak bir parti ise ikinci seri olarak güncelleme alacak. Tüm akıllı telefonlar aynı anda güncelleme almayacak. Şimdi ise bu listeye yenileri eklendi. İki telefon için daha güzel bir haber geldi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Global Duyuruldu! Fiyatlar Açıklandı

MIUI 12.5 Alacak İki Model Daha

Bu sefer güncelleme alacak olan modeller POCO cephesinden geldi. Paylaşılan bilgilere göre POCO X3 NFC modeli ve POCO F2 Pro modeli de güncellemeyi ilk alan cihazlar listesinde.

Fakat burada ince bir ayrıntı bulunuyor. Şimdi güncellemeyi ilk alacaklar listesinde bu iki model de yer alıyor ama ilk partide değil. Yani diğer modeller gibi 2021 yılının ikinci çeyreğinde güncelleme gelmiş olacak ama güncellemeyi alacak olan ilk parti cihazlarda değil de ikinci parti cihazlar içerisinde POCO F2 Pro ve POCO X3 NFC modeli bulunacak.

Bu iki cihaz dışında güncelleme alacak modeller de tabii ki olacak ama diğer modeller şu an için net değil. Diğer modeller zaman içerisinde açıklanacaktır.

Muhtemelen bu belirlenen modeller için güncellemeler gelecek ve sonrasında diğer modeller için açıklamalar yapılacak. Hangi akıllı telefonların ne zaman güncelleme alacağı açıklanmaya devam ettikçe biz de bilgi vereceğiz.

Exit mobile version