Geniş Açı Kameraya Sahip Olan Xiaomi Telefonlar – Liste

Geniş açı kameraya sahip olan Xiaomi telefonlar hangileri? Geniş açı kameralar sadece amiral gemisi akıllı telefonlarda mı kullanılıyor?

geniş açı kameraya sahip olan Xiaomi telefonlar

Bundan 6-7 sene kadar önce akıllı telefon alırken kamera özelliklerine çok fazla bakılmıyordu. Telefonların kameralarının belli bir standardı yakaladığını biliyorduk ve ona göre seçim yapıyorduk ama günümüzde durum değişti. Artık akıllı telefon tercih ederken ilk kriterlerden birisi kameralar haline geldi. Haliyle markaların kamera teknolojisine olan yönelimi de arttı. Çok sayıda kamera kullanılması ve tabii ki geniş açılı kameraların telefonlara eklenmesi. Bu dönüşümü gösteren markalardan birisi de Çinli dev Xiaomi. Biz de bu yazımızda geniş açı kameraya sahip olan Xiaomi telefonlar listesine yer vereceğiz.

Daha geniş bir görüş açısı sağlayan bu kameralara sahip olan telefonların, standart kameralı telefonlara göre önemli avantajları oluyor. Geniş açılı kamera ile daha geniş bir alanı çekebildiğiniz gibi daha fazla detay da yakalamış oluyorsunuz. Peki, hangi telefonlarda ana kameranın yanında bu kameralar bulunuyor?

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 ile Gelecek Harika Özellik Akıllı Şarj Koruması

Geniş Açı Kameraya Sahip Olan Xiaomi Telefonlar – Tam Liste

Muhtemelen bu listeyi ilerleyen dönemlerde genişletmek gerekecek çünkü yeni gelecek olan akıllı telefonların, özellikle amiral gemisi modellerin geniş açılı kamera barındırması beklentisi var. Şu an için bu kameraya sahip olan modeller ise şöyle: