Android 12 ve MIUI 13 Alacak Telefonların Listesi Sızdı

Android 12 ve MIUI 13 Alacak akıllı telefonlar için yeni bir liste yayınlandı. Hangi telefonlar güncelleme alacak?

MIUI 13

Android 12 ve MIUI 13 yakın zamanlarda çıkış yapacak. MIUI 13 sürümünün temelini oluşturmasını beklediğimiz Android işletim sisteminin getireceği yenilikler ilgili de şok iddialar var.

Android için beklenen gizlilik özelliklerini kullanıma alacağı söylenen işletim sisteminin üzerine MIUI 13 nasıl özelleştirmeler sunacak bunu da zaman gösterecek.

Bizim şimdiki odak noktamız ise gelecek olan yeni özellikler ya da arayüz yapısı değil. Bu kez üzerinde duracağımız konu, güncelleme alacak Xiaomi akıllı telefonlar.

Bunu da Okuyun: İki Telefon Daha MIUI 12.5 Alacaklar Listesine Eklendi

Android 12 ve MIUI 13 Alacak Xiaomi Telefonlar

Bir süredir sızan listeler var ve güncellemeleri hangi akıllı telefonların alacağı gözüküyor. Tabii ki bu listeler resmi listeler değil ve sadece bir sızıntıdan ibaret. Fakat listeye baktığımız zaman markanın son dönemde uyguladığı güncelleme stratejisinin üzerinde durulduğunu da anlıyoruz. Bu demek oluyor ki sızan listelerin gerçek olması ihtimali de yüksek.

Peki listelere göre hangi akıllı telefonlar hem Android 12 işletim sistemi güncellemesi alacak hem de MIUI 13 güncellemesini alacak?

Redmi Modelleri

Xiaomi Modelleri

POCO Modelleri

Listenin resmi liste olmadığını tekrar hatırlatmış olalım. Sadece sızan listede yer alan akıllı telefonlar bunlar. Ne kadar doğru göreceğiz.