Amazfit ZenBuds Türkiye’de! İşte Fiyat Bilgisi

Amazfit ZenBuds Türkiye'de satışa çıktı. Yeni akıllı kulaklık modeli için özellikler neler?

Amazfit ZenBuds

Amazfit resmi olarak ülkemizde boy göstermeye başladı. Aslında marka akıllı saat ve akıllı bileklikleri ile tanınıyor ama daha ilk günden yeni ürünlerin geleceği de söylenmişti. Sadece akıllı saatlerle sınırlı kalmayacak olan marka ilk ürünü Amazfit ZenBuds modelini de satışa sundu.

Resmi bir satış kanalı üzerinden Amazfit Türkiye garantili olarak sunulan cihaz, bir uyku kulaklığı. Normal kulaklıklarla karşılaştırılmaması gereken uyku kulaklığı daha çok sağlık odaklı bir kullanıma sahip.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Lite için Daha Ucuz Seçenek Türkiye’ye Geliyor

Amazfit ZenBuds Nasıl Özellikler Sunuyor?

Standart kulaklıklardan farklı olan yeni seri, odak noktası olarak müzik dinleme hedefine sahip değil. Asıl amaç dediğimiz gibi rahat bir uyku sürmenizi sağlamak. Çoğu silikon yapıdan oluşan kulaklığı uygulaması ile eşleştiriyorsunuz ve ardından da kulağınıza takıyorsunuz. İsterseniz uygulama içerisinde, uykuya dalmanızı kolaylaştıracak olan müzikler ve rahatlatıcı sesler var.

Bunlardan herhangi birini dinleyerek uykuya dalabiliyorsunuz. Kulaklık uyku zamanlamasına sahip. Yani uykuya daldığınızda otomatik olarak sesler kesilebiliyor. Önemli bir özellik olan otomatik uyku özelliği dışında da birçok ek özellik var.

Amazfit ZenBuds asıl amaç olarak sağlık takibi ve uyku takibi odaklı bir ürün. Zaten marka ülkemize geleceğini ilk açıkladığı zaman da aynı şeyleri söylemiştik. Genelde sağlık takibi odaklı ürünler söz konusu. Bu ürünlerden biri olan Amazfit ZenBuds, ne kadar kaliteli uyku uyuduğunuzu ve ne kadar derin bir uyku uyuduğunuzu gösteriyor.

Uyku kalitesini de ölçen cihaz, bir akıllı saat gibi bunu akıllı telefonunuza gönderebiliyor. Sonrasında ise akıllı telefonunuz üzerinde yer alan uygulamadan hem uyku kalitesini ölçebiliyorsunuz hem de öneriler alabiliyorsunuz. Çok amaçlı bir kullanımı olacağını gördüğümüz ZenBuds için Türkiye fiyatına gelelim.

Başarılı uyku kulaklığı şu an için 1099 TL ile satışta. Amazfit Türkiye garantili olarak sunulan kulaklık için fiyat değişikliği yapılacak mı göreceğiz.

Exit mobile version