Amazfit Resmi Olarak Türkiye’deki Yerini Aldı

Amazfit, resmi olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. Yeni ürünler ülkemizde de satışa sunulacak.

Amazfit

Bu zamana kadar genelde akıllı saatleriyle tanıdığımız Amazfit, ülkemizde hizmet vermiyordu. Daha doğru ifadeyle resmi olarak marka ülkemizde yer almıyordu. Birçok ülkede satış yapan markanın, sonunda ülkemizde de resmi olarak faaliyetlerine başladığı duyuruldu.

Markanın resmi olarak Türkiye döneminin başlamasıyla beraber hangi ürünler için satış yapılacağı ve yöneticilerin kimin olacağı konusunda da bilgiler paylaşıldı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Gözüktü 4 Model Geliyor

Amazfit İlk Etapta Akıllı Saatleri ile Gelecek

Yapılan paylaşımlara bakılacak olursa marka ilk etapta akıllı saatleri ve akıllı bileklikleri ile Türkiye’de yer alacak. Fakat markanın sadece akıllı saatleri ve akıllı bileklikleri yok. Bunun dışında kulaklıkları, spor aletleri ve akıllı sağlık teknolojileri sunan ürünleri de var. Bu ürünler için de satışların yakın zamanda başlaması bekleniyor.

Markanın Türkiye çalışmalarında yönetici olacak olan isim ise Türkiye Ürün Müdürü Murat Sungur Özkan olacak. Ünlü isim yeni dönem için de bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada;

“Eylül 2015’te kurulan Amazfit, geliştirdiği sıra dışı teknolojiler ve yüksek hassasiyetli veri analizi ile uzmanlık alanı olan kişisel sağlık yönetimini ön plana çıkarıyor. Detaylı sağlık takibi, kan ve oksijen satürasyonu ölçümü yapan ve sağlık teknolojisinde en doğru veriyi sunan akıllı saat markası olarak Türkiye’de akıllı saat kullanıcılarına daha önce karşılaşmadıkları bir deneyim sunacağız. Donanımlarımızdaki ileri teknoloji kadar birlikte kullanılan sıra dışı uygulamamız Zepp’in sağlık sektörü için önemli bir kazanım olduğunu düşünüyorum.  Zira, akıllı cihazlarda donanımları daha da mükemmel deneyime taşıyan unsurlar, ileri zekayla geliştirilmiş uygulamalar oluyor”

ifadelerine yer verildi. Yeni akıllı saatler ve bilekliklerin ne kadar ilgi çekeceğini de zaman içerisinde göreceğiz. Ayrıca diğer sağlık ürünleri için de bir süre daha beklemek gerekiyor.