Akıllı Telefonları Unutturacak RedmiBook Pro Geliyor

RedmiBook Pro geliyor? Pro serisi yeni bilgisayar MacBook modellerine rakip olacak? Peki yeni bilgisayar neler getirecek?

RedmiBook Pro

Redmi çıkarma yapacak. 25 Şubat’ta en az Xiaomi Mi 11 akıllı telefonları kadar çok beklenen Redmi K40 akıllı telefonları tanıtılacak. Redmi K40 ve K40 Pro serisiyle tanışma şerefine erişeceğiz ama sürprizler de olacak. Belki de alıştığımız akıllı telefonların daha da önüne geçecek olan RedmiBook Pro modeliyle karşı karşıya geleceğiz.

Yeni bilgisayar olarak gelecek seri, Redmi’nin resmen bu alanda konuşmasını sağlayacak. Peki, yeni bilgisayar hakkında bizler neler biliyoruz?

Bunu da Okuyun: Redmi K40 için Yeni Bir Video Paylaşıldı

RedmiBook Pro Hakkında Tüm Bilinenler

Yeni bir bilgisayar geleceğini doğrudan sosyal medya üzerinden yapılan afiş paylaşımı ile gördük. Yani bir nevi bilgisayarın geleceği kesinleşmiş oldu. Hatta bilgisayarın yapısı hakkında da bilgiler elde edildiğini söylemek gerekiyor.

Paylaşılan afişe göre değerlendirecek olursak MacBook Pro modeli için hazırlıklar yapılmış durumda. Alüminyum gövdesiyle gelecek olan bilgisayar, bir hayli zarif bir gövdeye sahip olacak. Işıklı klavye kullanılması ve çerçevesiz ekranlara geçiş yapılacak olması her türlü MacBook rakibi bir cihaz geleceğini gösteriyor.

Tasarım konusunda iddialı olacak olan RedmiBook Pro modelinin performans konusunda da iddialı olduğunu anlayacağız. MacBook ile performans konusunda ne kadar yarışabilecek bir bilgisayar olur bilinmez ama seride Intel Tiger Lake H35 serisi yer alacak.

Bu da üst segment bir bilgisayarın geleceğini işaret ediyor. İşlemci serisi zaten doğrulanmış olduğu için üst segment bir cihaz göreceğimizi kesin olarak söyleyebiliyoruz.

RedmiBook Pro modeli için teknik donanım dışında ek bir açıklama da var. Bu açıklama ne bilgisayarın ekranı ne de teknik özellikleri konusunda. Bu açıklama serinin ön kamerası konusunda. Serinin ön kamerasının da daha önce görmediğimiz kalitede bir kamera olacağı iddiası var. Özellikle görüntülü görüşmeler için bu kameraların büyük bir avantaj sağlayacağı söyleniyor.

Tüm özellikleri ile RedmiBook Pro tanıtımı ise Redmi K40 ile aynı gün olacak. Muhtemelen önce telefonlar sonra aynı etkinlik içerisinde bilgisayarlar tanıtılacak.