4100 Xiaomi Mi 11 Telefonla Hazırlanan Dev Domino

Xiaomi Mi 11 modeli için hazırlanan yeni bir çalışma yayınlandı. Yeni video çalışmasına bir bakın derim.

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 global versiyonu sadece bir gün önce tanıtıma çıktı. Global versiyon duyuruldu ama o çok beklediğimiz Lite ya da Pro versiyonları gelmedi. Sadece tek bir akıllı telefon modeli duyuruldu. Telefonun özellikleri iyi evet ama Xiaomi’nin tek bir model tanıtması, biraz sönük kalmasına neden oldu. Haliyle markanın biraz daha fazla reklam çalışması yapması gerekiyordu. Nitekim Xiaomi’de bunu başardı. Firma ilk günden güzel bir çalışmaya imza attı ve yeni telefonların öne çıkmasını sağladı.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Xiaomi Mi 11 ile Hazırlanan Domino Çalışması

Markanın yeni akıllı telefonları için yaptığı çalışmada tam olarak 4100 Mi 11 akıllı telefonunun kullanıldığı açıklanmış durumda. 4100 akıllı telefonun, peşi sıra sıralı bir şekilde dizilmesi sonucunda dev bir domino haritası oluşturulmuş durumda.

Oluşturulan konseptte telefonun telefonlar yıkıldığı zaman, Xiaomi’nin belirlediği slogan ortaya çıkıyor. Toplamda 4100 akıllı telefonun yer aldığı çalışmanın 1 dakika 14 saniyelik videosu da bir hayli ilgi çekti.

Avrupa’da 749 Euro satış fiyatıyla sunulacak akıllı telefon için bu şekilde çalışmalar gelmeye devam edecektir. Sonuçta Pro ve Lite modellerini de bekliyoruz ama Xiaomi’nin şu an için odak noktası Mi 11 temel modeli. Bu modelin satışlarını yükseltmek ve bu modele ilgiyi arttırmak için yoğun şekilde reklam çalışmaları yapılacaktır.

Yakında ülkemizde de beklediğimiz akıllı telefon için yeni çalışmaların neler olduğunu zamanla göreceğiz. Şimdilik sizi paylaşılan domino videosuyla bırakalım. Bu arada unutmadan şunu da ekleyelim ki videoda kullanılan telefonlar herhangi bir şekilde zarar görmemiş. Bunu neden belirtme gereğinde bulunmuşlar bilmiyor ama eklemişler.