Xiaomi Türkiye’den Xiaomi Mi 11 Paylaşımı Geldi

Xiaomi Mi 11 için Xiaomi Türkiye'den önemli bir paylaşım geldi. Yeni telefon için tarih açıklandı mı?

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 modelinin küresel versiyonu çok yakında geliyor. Telefon zaten Çin’de satılıyor ama küresel versiyon için henüz tanıtım yapılmadı. Fakat bunun için çok beklemeyeceğiz çünkü dediğimiz gibi tanıtım çok yakın gözüküyor.

Yeni akıllı telefonun tanıtımından hemen önce Xiaomi Türkiye’den de resmi paylaşımlar gelmeye başladı. Twitter üzerinden yapılan ilk paylaşım da bir hayli ilgi çekti.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye Satışları Başladı

Xiaomi Mi 11 için Resmi Paylaşım

Resmi Xiaomi Türkiye hesabından yapılan paylaşımda, son dönemde oluşan algıyı da kıracak ifadeler kullanıldı. Daha önce haberini yaptığımız gibi Xiaomi, ABD’nin kara listesine girdi.

Birçok kullanıcı Huawei ile aynı durumun yaşanıp yaşanmayacağını merak ediyordu. Google lisanslarını alamayacağı düşünülen Xiaomi telefonlar için böyle bir durum olmadığını belirtmiştik.

Alınan kararla sadece Xiaomi’ye yapılan yatırımların durdurulacağı söylenmişti. Yine de böyle bir algı oluşmasını engellemek ve lisans sorununun yaşanmayacağını vurgulamak adına böyle bir paylaşım yapılmış gibi gözüküyor.

Öyle ki Xiaomi Mi 11 için yapılan paylaşımda yeni telefonun Android 11 ile güçlendirildiği ve Google uygulamaları ve Google Play Protect platformlarına sahip olacağı vurgulanıyor.

Paylaşılan görüntüde de telefonun ekranında Android logosunu ve diğer Google uygulamalarının logolarını görüyoruz. Buna karşın telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda ise herhangi bir bilgi verilmiyor.

Telefonun tanıtımı için sadece şöyle bir ifade var ki “Beklemede Kalın!” deniyor. Bunun dışında net bir tarih belirtilmemiş. Tabii ki günlerdir söylediğimiz gibi tanıtım çok uzak değil. Bu paylaşımın gelmesinin de ana nedeni tanıtımın yaklaşması diye düşünüyorum.

Telefon tanıtıldığı zaman ve en önemlisi de ülkemizde satış fiyatlarının nasıl olacağı açıklandığında bilgi vereceğiz. Türkiye fiyatlarının iPhone ya da diğer Samsung modellerine göre nasıl bir konumda olacağını da çok merak ediyoruz.