Xiaomi Türkiye’de Üst Düzey Değişiklik

Xiaomi Türkiye üst düzey yeni bir atamayı duyurdu. Markanın ülke müdür yardımcısı değişti.

Xiaomi Turkiye 2

Türkiye’deki faaliyetlerine daha fazla önem vermeye başlayan Xiaomi, yönetim kadrosunda da yetkin isimlere yer vermeyi seçiyor. Bu noktada markanın yeni bir üst düzey atama gerçekleştirdiğinin de duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruyla beraber Xiaomi Türkiye’nin Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk oldu.

Bundan sonraki dönemde ülke müdür yardımcısı olarak anılacak olan isim, yine çalışmalarını da doğrudan Xiaomi Türkiye Ürün Müdürü Usher Liu’ya sunacak.

İrfan Öztürk Kimdir? Xiaomi Kariyeri Nasıl Başladı?

Şu sıralar Xiaomi Türkiye’nin en etkili kadrolarından birinde görev alan İrfan Öztürk, Samsung’un Türkiye operasyonlarında görev alan bir isim olarak tanınıyor. Uzun bir süre Samsung’ta görev alan ünlü isim, en son Samsung’un yetkili satış bölümlerinden biri olan Doruk İletişim’de görev aldı. Burada E-Ticaret Müdürü konumunda olan Öztürk, ardından 2018 yılınca Xiaomi’de görev almaya başladı.

İlk olarak satış ve ürün müdürlüğü konumlarında görev yapan Öztürk, 2019 yılında da satış ve ürün direktörlüğüne getirilmişti. Kademe kademe yükselen başarılı isim 13 Ocak tarihinde de markanın ülke müdür yardımcılığına kadar yükselmiş oldu.

Xiaomi’de aktif bir şekilde görev almaya ve yükselmeye devam eden başarılı ismin bundan sonraki dönemde de yeni görevler üstlenmesi bekleniyor. Yeni üst düzey atamalardan sonra Xiaomi’nin ülkemizdeki aktifliğinin ne kadar daha artacağını da zaman gösterecek.