Xiaomi Telefonda Kilit Ekranı Saat Tasarımı Değiştirme  

Xiaomi Telefonda kilit ekranı saat tasarımı değiştirme işlemi nasıl yapılıyor? En basit yöntemle nasıl yapacağınızı anlatıyoruz.

Xiaomi Telefonda Kilit Ekranı Saat Tasarımı

Xiaomi akıllı telefonlarda, diğer birçok markada olduğu gibi kilit ekranında saat gösterimi yapılıyor. Bildirimlerin yanı sıra saat ve tarih gibi bilgilerin de bu kısımda gösterilmesi, akıllı telefonların sağladığı bir avantaj. Fakat Xiaomi telefonlarda ek bir artı var. Telefonda kilit ekranı saat tasarımı değiştirme ve düzenleme mümkün. MIUI arayüzünün bizlere sağlamış olduğu bu artı, bir nevi kilit ekranınızı özelleştirmenizi sağlıyor.

Bu işlemi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız ya da stiller konusunda seçeneklerinizin neler olduğunu merak ediyorsanız, sizin için işlemin nasıl yapıldığını anlatacağız.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Telefonda Bildirim LED’inin Rengini Değiştirme

Adım Adım Xiaomi Telefonda Kilit Ekranı Saat Tasarımı Değiştirme

MIUI arayüzünün bir artısı olarak görebileceğimiz bu artıyla beraber farklı stilleri kullanabiliyorsunuz. Boyut ve stiller için karar size kalmış. Zaten özelleştirme dememizin nedeni bu. 🙂 Peki bu işlemi nasıl yapıyoruz?

Seçiminizi onayladıktan sonra, artık kilit ekranınız bu şekilde gözükecek. Görünümleri düzenleyebileceğiniz gibi yine bu alandan gözükmesini istediğiniz kısımları da düzenleme şansınız olacak.

Xiaomi telefonda kilit ekranı saat tasarımı değiştirmek için yapacağınız bu kadar basit bir işlem. Biliyorsunuz MIUI sürümleri güncellenmeye devam ediyor. Kilit ekranı için şu an olan seçenekler, ileride çok daha çeşitlendirilebilir.

Yeni alternatifler gelebilir veya farklı animasyon düzenlemeleri olabilir. Böyle bir durum olur da mesela MIUI 13 sürümünde bir sürpriz ile karşılaşacak olursak, tabii ki bunun sizinle de paylaşacağız. Çünkü Xiaomi bu kilit ekranı ve animasyonlar kısmına önem veren bir firma.