Xiaomi Mi Home Karanlık Mod Gibi Önemli Özelliklerle Güncellendi

Xiaomi Mi Home uygulaması karanlık mod özelliğiyle beraber güncellendi. İşte uygulamaya gelen yenilikler.

Xiaomi Mi Home

Xiaomi Mi Home uygulaması, akıllı ev eşyalarını kontrol etmenizi sağlayan mükemmel uygulamalardan bir tanesi. Xiaomi evreninde önemli bir yere de sahip olan uygulama, belli dönemlerde de güncelleme alıyor. Böylece uygulama yeni yetenekler kazanıyor ve işiniz her seferinde biraz daha kolaylaşıyor.

Yine yeniden uygulama için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Uzun bir aradan sonra gelen bu güncelleme, uzun bir aradan sonra beklenen özellikleri de uygulamaya ekledi.

Bunu da Okuyun: Mi Home Uygulaması Nedir? Nasıl Kullanılır?

Xiaomi Mi Home Güncellemesi ile Neler Geldi?

Yeni güncelleme sonrasında uygulamada sürüm 6.1.601 olarak değişiyor. Bu sürüm değişikliği önemli çünkü bu sürüm numarasıyla beraber karanlık mod geliyor. Bundan sonraki dönemde uygulamayı karanlık modla kullanabileceksiniz.

Bunun için ekstra olarak uyum zorunluluğu olmayacak. Yani telefonu karanlık moda aldığınız zaman, renk değişimi gibi detayları kullanmanız gerek kalmayacak. Direkt olarak Home uygulaması da karanlık moda geçiş yapmış olacak.

Resmi olarak karanlık mod desteklenecek. Uygulamanın getireceği tek yenilik bu olmayacak. Bu yeni güncelleme sonrasında uygulamaya “ışıkları gece kapat” özelliği eklenecek.

Bu yeni otomasyon ile evdeki tüm ışıkları tek bir kontrol üzerinden istediğiniz zaman kapatma otomasyonuna ayarlayabileceksiniz. Tabii ki bunun için akıllı lambalara ihtiyacınız olduğunu hatırlatmamıza gerek yok.

Bunun dışında kamera bağlantılarının kopması sonrasında yeniden kameralara direkt bağlanma özelliği de uygulamaya eklenmiş oldu. Uygulama içerisinde sıkça sorulan sorular kısmını da güncelleyen Xiaomi, böylelikle daha işlevsel bir uygulamaya erişmemizi sağlamış oldu.

Güncelleme uygulama mağazası üzerinden de yayınlanmış durumda. Bir anda güncelleme alamazsanız biraz bekleyin ve güncelleme sayfalarınızı yenileyin. Yakın zamanda güncellemeyi almış olacaksınız.