Xiaomi Mi 11 Ultra ve Mi Mix 4 Geliyor

Mi 11 Ultra ve Mi Mix 4 modelleri için yeni bilgiler geldi. Bu yıl içerisinde iki akıllı telefonun da geleceği söyleniyor.

Mi 11 Ultra ve Mi Mix 4 

Her ne kadar bu yıl Xiaomi için yoğun başlamış olsa da son sızıntılar gösteriyor ki aha hiçbir şey görmedik. Markanın bu yıl için planları çok daha fazla. Uzun yıllar beklenen akıllı telefonların 2021 yılında satışa sunulması söz konusu olacak. Bunu sadece Mi 11 modeli ile sınırlandırmamak gerekiyor. Bahsettiğimiz sızıntılara göre Mi 11 Ultra ve Mi Mix 4 akıllı telefonları da yolda.

Telefonların özellikleri bir yana, bu modellerin nasıl seriler olacağı yıllardır tartışma konusu. Belki Mi 11 Ultra akıllı telefonunu yeni bir seri olduğu için ayırabiliriz ama Mi Mix 4 için en az 2 senedir ortaya atılan iddialar var.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Çok Yakında Türkiye’de Olacak

Mi 11 Ultra ve Mi Mix 4 İkilisinden Ne Beklemeliyiz?

Çok daha güçlü iki telefon olacağı söylenen serilerin içerisinde Mi Mix 4 ilklerin akıllı telefonu olacak. Xiaomi açısından da ilk olacak akıllı telefonda, ekran altında kamera teknolojisinin sunulması söz konusu olacak.

Bunun yanında telefonun kavisli kenarları ve hafif arkaya uzanan bir ekranı olabileceği de iddialar arasındaki bu da çerçevelerin çok daha dar olacağını ifade ediyor.

Şimdiden beklentilerimizi yükseltecek bir akıllı telefon olarak tanımlanan Mi Mix 4 telefonun dışında bir başka amiral gemisi modeli ise Mi 11 Ultra olacak. Mi 11 Ultra yine sürprizlerden bir tanesi olacak ve Mi Mi 4 akıllı telefonundan da önce tanıtılacak.

Pro modelinin amiral gemisi olmayacağı bu yılın asıl amiral gemisinin de Ultra akıllı telefonu olacağı söyleniyor ama ne kadar fark sunulacak ya da işlemci mi değişecek gibi sorular yanıtsız.

Muhtemelen bunlar için de açıklamalar yapılacaktır ve telefon yıl sonuna doğru gelecektir. Çünkü bu modelin içerisinde Snapdragon 888 işlemcisi değil de Snapdragon 888+ işlemcisinin olması olası gibi gözüküyor. Yani bir seri güncellemesinin yapılması şart.