Xiaomi Mi 11 Pro Özellikleri Gözüktü! Çok İddialı Geliyor

Xiaomi Mi 11 Pro özellikleri için yeni bir sızıntı geldi ve beklentiler yükseldi. Nasıl bir akıllı telefon gelecek? Son beklenti ne?

Xiaomi Mi 11 Pro

8 Şubat’ta Xiaomi’nin global lansmanı yapılacak. Mi 11 akıllı telefonlarının global versiyonunun duyurulacağı etkinlikte Xiaomi Mi 11 Pro akıllı telefonunun da sunulması bekleniyor.

Yeni üst segment akıllı telefonda yer alan özellikler ise bir hayli ses getirecek. Tanıtımın öncesinde sızdırılan bilgilere göre yeni akıllı telefonda yer alması beklenen özelliklere bakalım.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Yeni Titreşim Modellerini Destekleyecek Telefonlar Belli Oldu

Xiaomi Mi 11 Pro, Şarj Performansı Konusunda Çok İddialı Olacak

Son bilgilere göre telefonda 5000 mAh değerinde bir batarya olacak. Bu bataryada çift batarya sistemi kullanılıyor olacak. Çift bataryanın tek bir batarya olarak değerlendirileceği akıllı telefonda, hızlı şarj sistemi de çok dikkat çekici olacak.

Telefonda 120W kablolu hızlı şarj desteği bulunacak. 120W değerinde olacak bu sistemle beraber dakikalar içerisinde tam şarj elde edebileceğiz.

İşin kablosuz şarj kısmında da yine böyle bir performans ortaya konulacak. Kablosuz şarj performansında da 80W gibi bir değerin olacağı konuşuluyor.

80W kablosuz şarj, Xiaomi için de yeni rekorları işaret etmekte. Sadece bunlar değil, bunların yanında yeni akıllı telefonların diğer teknik özellikleri de çok konuşulacak olan özellikler.

Snapdragon 888 amiral gemisi işlemcisi, 6.81 inç 2K çözünürlüğü olan AMOLED ekran ve 4 arka kamera gibi göz alıcı özellikler olacak.

Kameralar kısmında tercihin yine 108 MP’den yana olacağı da sızan bilgilerden sadece birkaçı olarak değerlendirilebilir. Samsung ISOCELL kameranın yanında 5 MP + 2 MP + 13 MP üç kamera daha olacak. Bu kameraların özelliklerinin neler olacağını bilemiyoruz.

Telefonun tanıtımı için şu an beklentimiz 8 Şubat. Fakat bir ihtimal Mi 11 ana model yanında bu seri tanıtılmazsa, tanıtım Şubat ayında başka bir güne kalabilir. Bu konuda da detay belli olursa biz de paylaşacağız.