Xiaomi Mi 11 Pro İşte Böyle Görünecek – Son Tasarım Sızdı

Xiaomi Mi 11 Pro tasarımını gösteren bir görsel daha yayınlandı. Tasarım ne kadar farklı olacak? Beklentilerin dışına çıkıldı.

Xiaomi Mi 11 Pro

Mi 11’i almak için bekliyorsanız, Pro modelini de mutlaka görmeniz gerekiyor. Yakın zamanda Pro modeli de tanıtılacak. İki akıllı telefon yan yana getirildiği zaman Pro’nun farkları neler bunu görüp karar vermek gerekiyor. Haliyle tanıtımı merakla bekliyoruz ama tanıtımda önce gelen bilgiler de var. En son Xiaomi Mi 11 Pro modelinin render görüntüleri ortaya çıktı.

Bu sefer paylaşılan görsel diğer sızıntılardan biraz daha farklı. Taslak çizimlere dayandığı söylenen bu görsel, telefonun tasarımının daha derli toplu olacağını işaret ediyor. Özellikle kamera alanının daha düzenli bir şekilde sunulduğunu göreceğiz.

Bunu da Okuyun: MIUI 12, İtalya ve Yunanistan Süper Duvar Kağıtları Yayınlandı

Xiaomi Mi 11 Pro Tasarımını Gösteren Görseller

Paylaşılan görsel, yüksek çözünürlüklü olan bir görsel. Baktığınız zaman arka kısımda kamera alanı çok net. Arka kısımda toplamda 4 kamera kullanılması dikkat çekiyor.

Bunların hemen yanında da çok geniş LED flaş alanı kullanılmış. Sadece kamera tasarımı değil de kamera özellikleri hakkında da bazı bilgiler var. Bu bilgilere göre telefonda beklediğimiz gibi 108 MP kamera olmayacak.

Bunun yerine ana kamera 50 MP değerinde farklı bir sensör olacak. Özellikleri ya da yetenekleri nedir ne değildir emin değiliz ama bu kameranın 108 MP değerinde diğer lensin önünde olması bekleniyor.

Toplamda 4 kameralı olacak akıllı telefonun bu özelliklerinin dışında 120x yakınlaştırma artısı sunacağını da göreceğiz. Bunun için de yine farklı bir telefoto lens kullanılacak. Sonuçta kamera konusunda çok daha iddialı bir akıllı telefon gelecek ve bu kez telefon Huawei amiral gemisi modelleri ile karşılaştırılacak.

Ekran tasarımının değişmeyeceğini gördüğümüz Xiaomi Mi 11 Pro modeli hakkında ortaya çıkan son detay ise hızlı şarj desteği. Tasarımı sızdıran Ben Geskin tarafından yapılan paylaşıma göre telefon 120W hızlı şarja destek verecek. Bu da Android akıllı telefonlar içerisinde en hızlı şarjı sunacak akıllı telefonlardan biriyle tanışacağız demek oluyor.

Gerçekten öyle olup olmadığını görmek için Şubat ayında yapılması beklenen tanıtımı görmemiz gerekiyor. Yeni bir bilgi geldiği zaman yine sizle paylaşıyor olacağız.