Xiaomi Mi 11 Pro Görseli Gözüktü – Tasarım Değişiyor

Xiaomi Mi 11 Pro modeli için yeni görsel geldi. Tasarım konusunda herhangi bir değişiklik söz konusu olacak mı?

Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 tanıtımı biraz şaşırtıcı oldu çünkü beklentilerin dışına çıkıldı. Yeni bir akıllı telefon sunuldu ama sadece 1 telefonun geldiğini gördük. Normalde böyle tanıtımlarda amiral gemisi akıllı telefonlar gelirken en az iki model görürüz. Bu tanıtımda da beklediğimiz ikinci model Xiaomi Mi 11 Pro serisiydi.

Fakat Pro modeli tanıtılmadı. Sadece Mi 11 akıllı telefonunu gördük. Ama bu Pro modelinin tanıtılmayacağı anlamına gelmiyor. Yeni modelde tanıtılacak. 2021 Şubat ayında tanıtılacağı söylenen yeni Pro modelinin görseli de ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Satış Rekorları Kırarak Başladı

Xiaomi Mi 11 Pro Tasarımı Nasıl Olacak?

Mi 11 serisinde kullanılan kamera bölümü, kare şeklinde bir kamera alanıydı ve çok büyük değildi. Fakat Pro modelinde böyle bir tasarım kullanılmayacak gibi gözüküyor. Pro modelinde kamera tasarımının değiştiğini göreceğiz.

Yana doğru uzayan çok geniş bir kamera alanının kullanıldığını göreceğiz. Bu alanda 3 adet kamera kullanıldığını göreceğiz ve bir de telefoto lensi karşımıza çıkacak. Açıkçası bu model biraz daha kamera odaklı olan bir model olacak.

Arka kısımda daha çok kamera kullanılması ve bunun yanında da telefoto lenslerine yer verilmesi büyük bir avantaj olarak görülebilir. Telefon bu avantajla beraber çekim kalitesi konusunda da dikkat çekici bir noktaya gelebilir.

Tabii ki doğrulanmış değil ama bu görsellere göre kamera dışında çok bir değişiklik olmadığı gözüküyor. Ekran kısmını henüz göremedik ama ekran kısmında da ekrana gömülü bir kamera kullanılması bekleniyor. Temel modelde de aynı şekilde bir kullanıma yer verilmişti.

Bu kısımda herhangi bir değişiklik var mı yakın zaman da netlik kazanacaktır. İşlemci ve teknik özellik konusunda da çok bir değişiklik olmayacağı düşünülüyor. Olursa ekran özellikleri ve kamera detayları farklı olacaktır.