Xiaomi Mi 11 Mekanik Bir Ejderhaya Dönüştürüldü

Xiaomi Mi 11 akıllı telefonunun parçaları kullanılarak hazırlanan video dikkatleri üzerine çekti. İşte telefondan yapılan ejderha!

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 tanıtıldı, satışı sunuldu derken reklam çalışmaları da başladı. Fakat Xiaomi reklam konusunda biraz daha farklı bir yol izlemeye çalışan bir marka. Standart olarak verilen video reklamları ya da site reklamlarından çok marka, kendine has çalışmalar yapıyor. Bunun güzel bir örneği de geçtiğimiz gün yaşandı. Marka tamamen yeni akıllı telefonun parçalarından oluşturulmuş olan bir ejderha hazırladı ve bunun telefon için stant haline getirdi.

Telefon için hazırlanan stant, telefonun daha çok önüne geçti diyebiliriz. Zaten videoyu izlediğiniz zaman bunu siz de anlayacaksınız. Bir hayli dikkat çekici olan videonun detaylarına geçelim.

Bunu da Okuyun: Black Shark 4 AnTuTu Listesini Salladı

Xiaomi Mi 11 Tam Bir Ejderha Haline Dönüştü

Çalışma için arkası deri olan bir Mi 11 akıllı telefonu kullanıldı. Telefon tamamen söküldü ve tüm parçaları ayrıldı. Bu parçaların belli yerleri söküldü belli yerleri kesildi ve özel olarak şekillendirildi.

Toplamda 500’den fazla parçanın kombin edilmesiyle beraber bir ejderha figürü ortaya çıkarıldı. Figürün ortaya çıkarılmasından sonra arka kapak için kullanılan deri malzeme ise ejderhanın kanatları için hazırlandı.

Daha önceden belirlenmiş olan kalıplar üzerine hazırlanan kanatlar, yine özel olarak kesiliyor ve sonuçta ejderhanın kanatları oluşturuyor. Bazı parçaları bir araya getirmek için 3D yazıcılardan da faydalanıldığı görülen proje şimdiden ilgi odağı olmuş durumda.

500’ün üzerinde telefon parçasının kullanılmasının yanında, 30 gün gibi bir zaman aldığı da belirtilen proje için mimari bir eser yorumunu da yapabiliriz. Bir hayli dikkat çekici yeni projenin, videosunu da aşağı ekliyoruz.

Yaklaşık 2 dakika olan videonun sonunda, yapılan figürün bir stant haline getirildiğini görüyorsunuz. Ve tabii ki stant üzerinde Xiaomi Mi 11 modelinin de yerleştirilmesi dikkat çekiyor.