Xiaomi Mi 11 Lite Sertifika Aldı – Resmiyet Kazandı!

Xiaomi Mi 11 Lite akıllı telefonu için yeni bir sertifika alındı. Bu sertifika akıllı telefonu doğruluyor. Peki yeni modelde ne bekliyoruz?

Xiaomi Mi 11 Lite 4

Xiaomi Mi 11 Lite isimli bir akıllı telefon geleceği, yaklaşık olarak 2 gün önce ortaya çıktı. İlk olarak telefonun dış kasasını gösterdiği söylenen bir görsel yayınlandı ve bu modeli konuşmaya başladık. Görselin paylaşılmasının hemen arkasından bugün ise yeni akıllı telefon FCC onayını aldı.

Bu hem telefonun resmiyet kazanması anlamına geliyor hem de yeni akıllı telefon için daha fazla bilginin paylaşılması demek oluyor. Peki, bakalım telefon hakkında ne öğrendik ve sertifikada nasıl bilgiler göze çarptı?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Lite Akıllı Telefonu Sızdırıldı – İşte Özellikler

Xiaomi Mi 11 Lite, Amiral Gemilerini Çok Aratmayacak

Telefon tam olarak amiral gemisi demek yalan olur. Amiral gemisi değil demek ise haksızlık olur. Tam arada bir akıllı telefon olacak. Birkaç gün sızan bilgilerde olduğu gibi telefonun işlemcisi Snapdragon 765G modeli olacak.

Buradaki “G” yine Gaming işlemci kodu. 5G desteği olacak mı olmayacak mı net değil. M2101K9AG koduna sahip olacak telefonun sadece 6 GB RAM seçeneği olacak. Fakat depolama alanı için farklı tercihler de sunulacak. İlk tercih 64 GB depolama alanının olacağı. İkincisi ise 128 GB depolama alanının olacağı.

64 MP ana arka kamera ve AMOLED ekran kullanacağı da söylenen akıllı telefonun pili de ortaya çıkmış durumda. Telefonun pili 4150 mAh değerinde olacak. Standart kapasiteli pilde 33W hızlı şarj desteği sunulacak ama bunun kablosuz şarj destekli olup olmayacağını da bilmiyoruz.

Şubat ayında tanıtılma ihtimali olan yeni akıllı telefon için FCC onayının da alınması ve ortaya çıkması, gerçekten de modelin Şubat sonuna kadar yetişmesi anlamına geliyor. Zaten tasarım için bir şablon vardı. Şimdi de bunun üzerine sertifika onayları ve sertifika onaylarıyla beraber gözüken özellikler eklendi.

Adım adım Xiaomi Mi 11 Lite akıllı telefonuna doğru yürüyoruz. Fiyatı ve çıkış tarihini söyleyemiyor olsak da bunu net olarak söyleyebiliriz.