Xiaomi Mi 11 Lite Görseli Sızdı – Kamera Gözüktü!

Xiaomi Mi 11 Lite tasarımına ilişkin ilk görsel geldi. Telefonun kamera modülü ortaya çıkmış oldu.

Xiaomi Mi 11 Lite

8 Şubat tarihinde tanıtılmasını beklediğimiz yeni akıllı telefon Xiaomi Mi 11 Lite için tasarım ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Biraz daha uygun fiyatlı bir akıllı telefon, haliyle temel modelden daha düşük özellikler de bir akıllı telefon olacağı söylenen model için en son kamera modülü görüntülendi.

Kamera modül alanı önemli çünkü bu alan, arka kapak yapısını ortaya koyacak olan bir kısım.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Global Versiyon Tanıtım Tarihi Gözüktü

Xiaomi Mi 11 Lite Kamera Alanını Değiştirmiyor

Sızan görselde de kamera modülü çok net bir şekilde görülüyor. Bu alana baktığımız zaman temel akıllı telefon ise hemen hemen aynı kamera modülüne yer verileceğini anlıyoruz.

Yine dışarıya doğru çıkık ve kare şeklinde bir kamera alanı olacak. Bu kez kamera alanının tek farkı ise kamera sayısının daha az olması olacak. Ana kameranın ise yine 108 MP değerinde olan ana kamera olması beklenmekte.

OIS destekli olacak olan ve çift LED’in kullanılacağı kamera alanında ana kameranın alt kısmındaki iddialı ikinci kamera da yerini koruyor olacak. Bu kısımlarda bir değişim olmayacak.

İkinci kameranın özelliklerinin neler olacağını kesin olarak bilmiyoruz. Zaten birinci kameranın özellikleri için de bilgileri almamızı sağlayan LED flaşların yanında yer alan 108 MP yazısı. OIS desteği de bu kısımda gözüküyor.

Muhtemelen teknik açıdan işlemci gibi farkları olacak olan Xiaomi Mi 11 Lite modelinin tasarımında ise çok büyük bir değişiklik olmayacağını anlıyoruz. Sadece şu var ki yeni akıllı telefonların fiyat kısmında daha iyi bir model olacağı ve daha ucuz bir akıllı telefonu işaret edeceğini düşünüyoruz. Telefonun fiyatının ne kadar daha ucuz olacağı da yine Şubat ayında belli olacak.