Xiaomi Mi 11 Global Versiyon Tanıtım Tarihi Gözüktü

Xiaomi Mi 11 modeli için global tanıtım tarihi ortaya çıktı. Telefon çok yakında geliyor.

Xiaomi Mi 11

Aralık ayından beridir gündemimizde olan akıllı telefon Xiaomi Mi 11 modeli bir türlü global olarak tanıtıma çıkmadı. Yeni akıllı telefonun global değil de Çin sürümü geldi ve telefon Çin’de satılıyor.

1 ayda tahmin edilmesi zor bir başarıya imza atan modelin artık Çin dışına çıkmasının vakti geldi. Küresel sürümün ne zaman geleceği ve satışa ne zaman çıkacağı konusunda yeni bir bilgi geldi.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 10 Pro Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 Global Tanıtımı 8 Şubat Tarihinde

Bir influencera gönderilen davet sonrasında ortaya çıkan tarihine göre Xiaomi Mi 11 amiral gemisi akıllı telefon modelinin global tanıtımı Şubat ayında olacak. 8 Şubat tarihinde ilk tanıtımının yapılması beklenen akıllı telefon, hemen sonrasında da satışa sunulacak.

Şimdi global olan modelin gelmesi ve sonunda Avrupa pazarında da satışa çıkması önemli ama bu lansman için farklı sürprizlerin de gelmesi olası. Şöyle ki bu lansmanda Mi 11 Lite modeli akıllı telefonların da tanıtılması ve hatta Pro modelinin de duyurulması gündemde.

Hem Pro modeli için hem de Lite modeli için Şubat ayının işaret edildiğini zaten biliyorduk. Şubat ayında iki model için de detaylı açıklamaların yapılacağı ve bu telefonların Avrupa satışlarının da hemen başlayacağı söyleniyordu.

Şimdi Mi 11 için bir lansman tarihinin gözükmüş olması, her iki akıllı telefon için de beklentilerimizin artmasına neden oldu. Bakalım hem yeni telefonları bekliyoruz hem de Avrupa lansmanlarından sonra serinin ne zaman ülkemize geleceğini merakla bekliyoruz. Sonuçta Avrupa için yapılan tanıtım, ülkemizi de doğrudan ilgilendiriyor. Serinin birçok modeli önce Çin’de sonra Avrupa’da sonrada ülkemizde satışa sunulmuş durumda. Aynı sıralama Mi 11 serisi için de takip edilebilir.