Xiaomi Mi 10T Pro Stokları Yenilendi – İndirim Yapıldı!

Xiaomi Mi 10T Pro stokları için sevindiren haber. Telefon nereden satın alınabilir?

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro, 2020 yılında Türkiye’de en çok ses getiren telefonlardan biri oldu. Telefonun Snapdragon 865 işlemci kullanması, bunun yanında yine akıllı telefonda 108 MP başarılı bir kamera kullanılması kullanıcıları kendine çekti.

Fakat işin asıl kısmına baktığınız zaman, aslında telefonun tercih edilmesinin en büyük nedeni fiyatı oldu. Aynı seviyede akıllı telefonlar 10 bin TL gibi rakamlarla satılırken bu model 5-6 bin arasında kaldı. İlgi yoğun olunca, stoklarda çok kısa sürede tükendi. Birkaç aydır yeni stokları bekliyorduk. Sonunda yeni stoklar için de açıklama yapıldı.

Bunu da Okuyun: Redmi Note 9T Yarın Tanıtılıyor – Kutu Açılış Videosu Sızdı

Xiaomi Mi 10T Pro Stokları Tekrar Açıldı

Xiaomi Türkiye’nin resmi Instagram sayfası üzerinden yapılan paylaşımla beraber, söz konusu akıllı telefonların stoklarının yeniden güncellendiği belirtildi. Hatta stokların yenilenmesi şerefine telefonun fiyatında %3’lük bir indirim de yapıldı.

Fakat burada bilmeniz gereken önemli detaylar var. Şöyle ki herkes telefonun mishoptr üzerinden satışa sunulduğunu ya da e-ticaret siteleri üzerinden satışa sunulduğunu zannediyor. Fakat durum böyle değil. E-ticaret siteleri ve resmi Xiaomi e-ticaret sitesinde henüz telefonların stokları yenilenmedi.

Yenilenen stoklar sadece Mi Store merkezleri için geçerli. Yani telefonu mağazadan almak gerekiyor. O da yeni stokların da sınırlı bir şekilde açıldığı ve şimdilik sadece 8 GB RAM bulunan versiyonun satışa sunulduğu söyleniyor.

Diğer seçeneğin ne zaman stoklarda olacağı ve en önemlisi de söz konusu akıllı telefonların ne zaman e-ticaret siteleri üzerinden satılacağı da net değil. Burada Xiaomi’nin yapacağı açıklamaları beklemek gerekecek.

Sitelere baktığımız zaman “yakında gelecek” ifadesinin yer aldığını görüyoruz. Henüz net tarih ya da ipucu yok. Ama Mi Store mağazalarına bile telefonların gelmesi sevindirici.  Unutmadan telefonun fiyatının 5.999 TL olduğunu da ekleyelim. İndirim dediğimiz gibi %3.