Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye’ye Geliyor – Resmi Açıklama Geldi!

Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye lansmanı için resmi bir paylaşım geldi. Telefon çok yakında ülkemizde olacak.

Xiaomi Mi 10T Lite

Xiaomi Mi 10T serisi, ülkemizde bayağı bir popüler olma yolunda. Stokları sürekli olarak kontrol ediyor olsak da telefonun özellikle Pro modeli yok satıyor. Biz Pro modelinin stokları ne zaman yenilenecek diye bekliyorken, Xiaomi Mi 10T Lite modeli için sürpriz bir paylaşım yapıldı.

Resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, yeni telefonun çok yakında ülkemizde olacağı vurgulanıyor.

Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye Yolunda

Twitter üzerinden yapılan resmi paylaşımda, “Lite modeli çok yakında sizlerle!” gibi bir ifade kullanılıyor. 5G desteğinin öne çıkarıldığı telefonda, nasıl bir fiyat olacak, bu modeli alacağımız zaman ne gibi bir avantajımız olacak bunlardan söz edilmiyor. Sadece “Çok Yakında Satışta” ifadesini görüyoruz.

Yeni akıllı telefonun satış fiyatının merak edildiğini de biliyoruz. Öyle ki sadece Mi 10T ve Mi 10T Pro akıllı telefonları bile düşünüldüğü zaman, satış fiyatları konusunda rakiplerinden çok daha iyi telefonlar gelmişti.

Şimdi Lite modeli serinin biraz daha uygun fiyatlı olacak olan akıllı telefon modeli. Haliyle bu serinin fiyatlarının yine sektörde dengeleri değiştirmesi söz konusu olabilir. Uygunun daha uygunu fiyatlar görebiliriz.

Biliyorum merak ettiğiniz bir şey daha var. Tamam Lite modeli de Türkiye’ye geldi ve Lite modeli de satışa çıkacak ama Pro serisi ne olacak? Şu an da bize gelen mesajlarda da Pro modelini bekleyen kullanıcıların sayısının bir hayli fazla olduğunu görüyoruz.

Xiaomi, Pro modelinin stoklarının da yenileneceğini söylüyor ama bunun için de hala net bir tarih yok. Muhtemelen Lite serisinin ülkemize gelmesinden sonra Pro modelinin de stoklarının yenilenmesi söz konusu olabilir.

Eğer Xiaomi Mi 10T Lite akıllı telefonunun özelliklerinin neler olduğunu merak ediyorsanız ya da şöyle bir bakayım derseniz, 🙂 aşağı telefonun özelliklerini anlattığımız yazıyı ekliyorum. Tüm özellikleri buradan görebilirsiniz.

Telefonun Tüm Özellikleri: Mi 10T Lite Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri