Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye Satışları Başladı

Xiaomi Mi 10T Lite modelinin ülkemiz satışları açıldı. Yeni akıllı telefonda nasıl bir satış fiyatı var?

Xiaomi Mi 10T Lite,

Xiaomi Mi 10T Lite, yeni Mi 10T serisinin en uygun fiyatlı akıllı telefonu olarak tanıtılmıştı. Yeni akıllı telefon ülkemize ne zaman gelecek net değildi ama geçtiğimiz hafta bu konuda Xiaomi tarafından bir paylaşım yapılmıştı.

Yeni model için paylaşılan gönderi, çok yakından telefonun ülkemizde satılacağını işaret ediyordu. Beklendiği gibi oldu ve bir hafta geçtikten sonra yeni akıllı telefon satışa sunuldu.

Bunu da Okuyun: Mi 10T Lite Tanıtıldı – Fiyatı ve Özellikleri

Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye Fiyatı Nasıl?

Yeni akıllı telefonun Türkiye fiyatı çok yüksek değil. Resmi satışlardan önce bazı ilanlar açılmıştı ama bu ilanlarda yer alan fiyatların gerçek olmadığını öğrenmiş olduk. Şu an için bu modelin 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı olan modeli satılıyor ve 5G desteği sunuluyor. Bu modelin fiyatı ise 3899 TL olarak belirlenmiş. Diğer Mi 10T modellerinden daha düşük bir aralıkta olan akıllı telefon Xiaomi’nin resmi Türkiye garantisini de sunuyor.

Tam bir amiral gemisi olmayan ve içerisinde Snapdragon 750G serisi işlemcisini bulunduran yeni akıllı telefon için indirim ise gözükmüyor. Şu an satış fiyatı üzerinden yapılan herhangi bir ek kampanya da yok.

Tek fiyat olarak 3.899 TL belirlenmiş. Yine N11 üzerinden satışa sunulan akıllı telefonların fiyatı için farklı bir düzenleme gelip gelmeyeceğini de zamanla göreceğiz. Belki POCO M3 modelinde olduğu gibi ek bir indirim ya da ek bir kampanya düzenlenebilir.

Genelde satışların başlamasının ilk haftasında indirimler için de duyuru yapılıyor. Böyle bir durum var mı yok mu göreceğiz. İndirim kampanyası da düzenlenecek olursa telefonun satışlarının yüksek seviyelere çıkacağını düşünüyorum. Özellikle Mi 10T Pro stoklarının yenilenmesi sonrasında bu model için fiyat farkını daha iyi vurgulamak adına bir kampanya düzenlemesi yapılabilir.