Xiaomi Black Shark 4 Kesinleşti! İşte Beklenen Özellikler

Xiaomi Black Shark 4 akıllı telefon modeli için yeni biz kanıt geldi. Telefonlar doğrulanmış olabilir. İşte beklenen özellikler!

Xiaomi Black Shark 4

Xiaomi Black Shark 4, bir oyun telefonu olmaktan çok daha fazlası olmaya geliyor. Yeni akıllı telefon hem oyun yönüyle dikkat çekecek hem de piyasanın en iddialı akıllı telefonu olacak. En güçlü akıllı telefonlar listesinde ilk sırada yer alacağı iddiasıyla gündeme gelen akıllı telefonun, resmi olmamakla beraber onaylandığını da söylemek gerekiyor.

Öyle ki telefonun Google Play Console üzerinden de görüntülendiği görülüyor. Bu da yeni modelin kesin olarak geleceğini işaret ediyor. Peki, bu gelişmeden sonra beklenen özellikler nasıl değişti ya da değişti mi?

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi Air Charge Nedir? Tam Kablosuz Şarj mı?

Xiaomi Black Shark 4 Özellikleri İddialı Olacak!

Yeni telefon için ortaya atılan son iddialarda yine özellikleri doğruluyor diyebiliriz. Buna göre yeni modelde Snapdragon 888 işlemcisi yer alacak. Başarılı işlemci modeli şu an için zaten piyasadaki en güncel amiral gemisi modellerinden birisi. Daha düşüğü beklentiler arasında değişti zaten.

Bunun yanında yeni akıllı telefonun RAM için de LPDD5 8 GB RAM kullanacağı söyleniyor. Pro modelinde bu miktar 12 GB olarak değişecek. RAM konusunda da iyi bir seçim sunacak olan akıllı telefon, oyun modları gibi ekstra güçlendirme modlarına sahip olacak.

Ayrıca telefonun bataryası kısmında da 4500 mAh değerinin sunulacağı söyleniyor. Bu değerden çok hızlı şarj konusunda verilen destek öne çıkacak. Modelde 120W hızlı şarj olacak ve 120W hızlı şarj ile beraber telefon sadece 15 dakika içerisinde tam şarja ulaşabilecek.

Android 11 işletim sistemini kullanacak olan akıllı telefonun muhtemelen özelleştirilmiş, oyun modlu bir arayüzle beraber geleceği söyleniyor. Kaiser kod adıyla satışa sunulacak olan Xiaomi Black Shark 4 için şimdilik tek bilinenler bunlar.

Bunlar dışında telefonun ne zaman ya da nerelerde satışa çıkacağı gibi konular net değil. Hala tanıtım tarihi için resmi bir duyuru ya da bildiri yapılmadı. Bunun için de Xiaomi’yi takip ediyoruz.