Xiaomi, Air Charging İsimli Devrimsel Bir Teknoloji Getiriyor

Air Charging isimli yeni bir şarj teknolojisi geliyor. Xiaomi Air Charging ile neler getirecek?

Air Charging

Xiaomi, çok yakında tüm rakiplerini kıskandıracak bir tanıtım yapmaya hazırlanıyor. Tanıtımda Mi 11 için global lansman yapılacak ama sadece Mi 11’in global versiyonu duyurulmayacak. Bunun yanında MIUI 12.5 global sürüm duyurusu yapılacak ve ek olarak yeni akıllı telefonlar da gelecek. Mi 11 Pro gibi akıllı telefonların da duyurulmasını beklediğimiz etkinlik kapsamında markanın özel bir teknoloji daha sunduğunu göreceğiz. Air Charging adı verilen bu teknoloji ile Xiaomi’nin daha önce görülmemiş bir şarj sistemi sunacağı iddia ediliyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5, Telefonlarda Önemli Bir Sistemi Değiştiriyor

Air Charging Neler Getirecek?

Enerji girdabı şeklinde bir sloganla beraber yeni teknoloji için yeni bir afiş görseli paylaşılmış durumda. Paylaşılan bu afiş görselinden anladığımız, yeni bir hızlı şarj sisteminin yolda olduğu.

İddialara göre Xiaomi 200W değerinde hızlı şarj sunabilen bir sistem sunacak. Mi 11 Pro ve Mi 11 Pro Ultra akıllı telefonlarında olacağı söylenen şarj teknolojisinin, kablosuz şarj sisteminde de karşımıza çıkabileceği söyleniyor.

Yani bir ihtimal 200W kablolu hızlı şarj olacağı bir diğer ihtimal ise 67W kablosuz hızlı şarj olacağı yönünde. Şimdilik amiral gemisi akıllı telefonlar için kullanılacak olan bu sistemin, sadece Mi 11 Pro ailesine ait olması bekleniyor.

Aynı etkinlikte duyurulması beklenen Lite modellerinde bu yeni şarj teknolojisini görmeyi beklemiyoruz. Air Charging adı verilecek olan sistem hakkında daha fazla bilgi paylaşıldığında detayları öğreneceğiz.

Unutmadan söz konusu tanıtımın 8 Şubat tarihinde olacağını da bir kez daha hatırlatalım. Yeni telefonlar, yeni bir hızlı şarj sistemi, yeni arayüzün global sürümü ve daha çok sürprizle karşı karşıya kalacağımız bir tanıtım bizleri bekliyor olabilir.

Exit mobile version