Snapdragon 888 işlemcili En Ucuz Telefon Redmi K40 Pro Geliyor

Snapdragon 888 işlemcili en ucuz telefon olacağı iddia edilen Redmi K40 Pro için tanıtım tarihi sızdırıldı.

Redmi K40 Pro 2

Snapdragon 888 işlemcisini kullanan ilk akıllı telefon Mi 11 modeli oldu. Yeni telefon henüz tüm bölgelerde satışa çıkmadı ama çok konuşulmaya devam ediyor. İlk çeken akıllı telefonun Pro versiyonunu da beklerken, şu sıralar bir sürpriz model daha karşımıza çıktı. Bu sefer Redmi K40 Pro modeli gündemde.

Mi 11 akıllı telefonlarına göre Redmi modelinin büyük bir farkı da olacak. O fark söylenene göre telefonun fiyatı. Tanıtım tarihi sızdırılan telefonun, dünyanın en ucuz Snapdragon 888 işlemcili akıllı telefonu olacağı söyleniyor.

Bunu da Okuyun: Redmi 8 ve Redmi 8A için MIUI 12 Yayınlandı

Redmi K40 Pro Ne Zaman Tanıtılıyor? Özellikleri Neler Olacak?

Son fotoğrafları paylaşılan akıllı telefonun tasarımının öğrenmiş bulunuyoruz. Tasarım Mi 11 akıllı telefonlarından biraz daha farklı olacak. Yine ekran üzeri kamera ama bu kez kamera daha küçük ve tam orta kısımda konumlandırılmış olacak.

Arka kısımdaki kamera yerleşimi ise baştan sona değişiklik gösterecek. Arka kısımda kullanılan kamerada, bir adet ana geniş kamera onun altında diğer kameralar şeklinde bir dizilim göreceğiz.

Telefonun hafif kavisli olması da cabası olacak. Sistem özellikleri henüz netleşmeyen akıllı telefonun içerisinde Snapdragon 888 işlemcileri yer alacak. Yeni işlemciler sadece Redmi K40 Pro modelinde olacak. Ana modelde kullanılacak olan işlemci ise MediaTek işlemci olarak karşımıza çıkacak.

5G destekli olacağı söylenen iki akıllı telefonun da fiyatlarının rakiplere göre çok daha düşük olması bekleniyor. Telefonların ne zaman tanıtılacağı konusunda ise son bilgi 20 Ocak tarihini gösteriyor. Çin’in sosyal medya uygulamalarında da paylaşılan verilere göre telefon 20 Ocak tarihinde karşımızda olacak.

Üstün özelliklere sahip olacak akıllı telefon tanıtıldığı zaman biz de detayları sizlerle paylaşacağız. Telefonun Türkiye’ye gelme ihtimalini de o zaman değerlendireceğiz. Şimdilik beklentilerimiz hem özellikler hem de fiyatlar açısından yüksek.

Exit mobile version