Sarmal Ekranlı Xiaomi Telefon Ortaya Çıktı

Sarmal ekranlı Xiaomi telefon patent görselleri ortaya çıktı. Yeni telefon nasıl gözükecek?

Sarmal ekranlı Xiaomi telefon

Dizayn değişikliği yapmak isteyen ve farklı tasarımları öne çıkarmak isteyen nadir markalardan biri olan Xiaomi, sürekli yeni akıllı telefon patentleri alıyor. Markanın son patentti de ortaya çıkmış durumda. Sarmal ekranlı Xiaomi telefon olarak patenti alındığı görülen cihazın sunacağı tasarımda bir hayli ilginç.

Farklılık yaratma konusunda önemli bir artı getirecek yeni akıllı telefon, gizli bir kamera alanına da yer verecek. Dilerseniz patent görsellerine göre telefona daha yakın bir pencereden bakalım.

Bunu da Okuyun: POCO F2 Pro için Dev Kampanya! Telefon Hediyeleriyle Geliyor

Sarmal Ekranlı Xiaomi Telefon Nasıl Gözükecek?

Telefonun bir koşu bandına benzediğini söylemek isterim. Belki biraz farklı bir benzetme oldu ama baktığınız zaman, gerçekten öyle. Ekran aşağı doğru kayan bir şekilde tasarlanmış.

Alt kısımda tamamen çerçeve kaldırılmış ve ekran arkaya kadar uzanıyor. Sadece ekran kısmında farklılık yok. Bunun dışında kızaklı bir yapı da sunulacak. Yani bir yandan ekran arkaya doğru uzayan kıvrılan bir yapıda ve bir yandan da ön kameraları açmak için kızak şeklinde telefonu kaydırmanız gerekiyor.

Yani anlayacağınız ön kamera kısmında da gizli kameralar kullanılıyor olacak. Telefonun arka kısmına bakıldığı zaman ise yarıya kadar gelen ekran kısmı dikkat çekecek. Yarıya kadar ekrana sahip olan akıllı telefonun, üst kısmında da kamera alanı bulunuyor. Üst kısımda bulunan kamera alanı, Mi 10T serisinde yer alan kamera alanıyla hemen hemen aynı gibi gözükmekte.

Zaten telefonun patent görsellerinin bu kadar konuşulmasını sağlayacak olan detaylardan birisi de bu. Çünkü bu kamera yapısını Xiaomi daha önce de kullandı. Hem arka hem ön sistem için aynı yapı kullanıldı. Sadece ekran yeni bir tasarımla gelecek gibi gözüküyor. Sarmal ekranlı Xiaomi telefon ne zaman sunulacak bunu göreceğiz. Yeni akıllı telefon için bir paylaşım ya da tanıtım tarihi açıklanırsa biz de bilgi vereceğiz.