Redmi Note 9T Tanıtım Tarihi Kesinleşti

Redmi Note 9T akıllı telefonu için tanıtım tarihi netlik kazandı. Telefon dev bir batarya kullanacak.

Redmi Note 9T 3

POCO’nun yeni akıllı telefonuna atıfta bulunacak olan bir tasarım ve teknik özelliklerle beraber gelmesini beklediğimiz Redmi Note 9T akıllı telefonları için yeni bilgiler adeta akıyor. Yakın zamanda bu telefonun çok uygun fiyatlı bir akıllı telefon olacağı konusunda iddialar paylaşılmıştı.

POCO modeliyle bile yarışabilecek kadar uygun fiyatlı olacağı söylenen akıllı telefonun, şimdi de tanıtım tarihi gözüktü. Telefonun tanıtım tarihi doğrudan Xiaomi tarafından sızdırılmış oldu.

Bunu da Okuyun: Drone ile Xiaomi Mi 11 Kullanılarak Çekilmiş Harika Görüntüler

Redmi Note 9T Ne Zaman Tanıtılacak?

Marka resmi hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımla, tanıtım tarihini gösterdi. Sonradan paylaşım kaldırılmış olsa da tabii ki artık iş işten geçmiş oldu ve tanıtım tarihini öğrenmiş olduk. Dünyanın en ucuz 5G telefonu olacağı iddia edilen Redmi Note 9T akıllı telefonlarının tanıtımının 8 Ocak günü olacağı söyleniyor.

Paylaşımda da görülen tarih 8 Ocak olduğu için bu iddialar doğrulandı demek doğru olacaktır. Silinen paylaşıma karşı kesinleşen 8 Ocak tanıtımında sadece bu modelin mi geleceği yoksa farklı bir versiyonun da gelip gelmeyeceği de net değil. Belki farklı versiyonlar da gelebilir.

Telefonun ne zaman tanıtılacağı bir yana, belli olan bazı özellikler konusunda da bilgilerimiz var. Başta yeni akıllı telefonun ekranı konusunda bazı bilgiler ortaya çıktı. Buna göre söz konusu modelde FHD+ çözünürlük olacak. 6.53 inçlik ekranın kullanılacağı akıllı telefonda IPS LCD panel olacak ve bu da fiyatı aşağı çekecek.

Telefonun işlemcisi henüz belli değil ama RAM açısından 4 GB RAM kullanılacağı söyleniyor. Ek olarak belli olan diğer detay ise kameralar. Bu modelin 48 MP değerinde ana kamerası olduğu görülecek. İkinci kamera 8 MP değerinde olacak ve son olarak da 2 MP değerinde bir de derinlik algısı kamerası kullanılacak.

Fiyatının çok uygun olacağı ve 6000 mAh değerinde de geniş bir bataryasının bulunacağı söylenen akıllı telefonun, hangi ülkelerde satışa çıkacağı noktasında da bilgi yok. Yeni model hakkında beklenen tanıtım yapıldığı zaman biz de ek bilgileri paylaşacağız.

Exit mobile version