Redmi Note 9 Serisi 20 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Redmi Note 9 serisinin son satış rakamları paylaşıldı. Seri liderliği eline almaya başladı.

Redmi Note 9

2020’nin en çok satan akıllı telefonlar listelerine bakın ve grafikleri görüntüleyin. Mutlaka adıyla karşılaşacağınız akıllı telefonlar var. Listenin ilk sıralarında karşınıza çıkan akıllı telefonlar Redmi Note 9 modelleri olacak.

Fiyatı ve bu fiyata karşın kamera, işlemci ve tasarım özellikleriyle öne çıkması, serinin çok satılmasına neden oldu. Ülkemizde de çok satıldı, dünya genelinde de çok satıldı. O kadar çok satıldı ki Xiaomi tarafından yapılan yeni paylaşım, markanın bu zamana kadar kendi için rekor bir satış rakamına ulaşıldığını gösteriyor.

Bunu da Okuyun: MIUI 12, İtalya ve Yunanistan Süper Duvar Kağıtları Yayınlandı

Redmi Note 9 Serisinden Büyük Başarı

Dün 9T modeliyle güncellenen seri, bu zamana kadar tam olarak 20.000.000 adet satılarak, bir nevi Redmi rekoru kırmış oldu. Serinin içerisinde yer alan temel model dışında Note 9S akıllı telefonunun ve Note 9 Pro modelinin de bir hayli dikkat çektiğini ekleyelim.

3 modelin de hesaba katılarak yapılan satış açıklaması, Redmi’nin sanılandan daha hızlı büyüdüğünü gösteriyor. Tabii ki marka şu an çatı sistemiyle yönetiliyor. Yani Redmi adını görüyor olsak bile bu isim Xiaomi’nin alt markası olarak bilinmekte ve tamamen Xiaomi tarafından yönetiliyor.

Fakat aynı durum POCO için de geçerli olmuştu. POCO yüksek satış rakamlarına ulaşmaya başladı ve Xiaomi’nin alt markası konumundayken bir anda bağımsız bir marka olduğunu açıkladı. Sonrasında Xiaomi markasından da ayrıldı.

Redmi Note 9 serisi satış rakamları, Redmi’nin de bunu yapabilecek kadar büyük olduğunu gösteriyor. Tabii ki Xiaomi’nin böyle bir tercih yapacağı düşünülmüyor ama Redmi markasının da ayrılıp, bağımsız olarak yoluna devam eden bir marka olması sürpriz olmaz. Satış rakamları böyle giderse neden sürprizler olmasın.