Redmi Note 6 Pro MIUI 12 Güncellemesini Aldı

Redmi Note 6 Pro akıllı telefonları için global olarak MIUI 12 güncellemesi yayınlandı. Global güncellemenin avantajları neler?

Redmi Note 6 Pro

Redmi Note 6 Pro, uygun fiyatlı bir akıllı telefon olmasının yanında çok tercih edilen akıllı telefonlardan da biri olmayı başardı. Bakarsanız şu an çok satan Note 9 akıllı telefonlarının temellerinin atıldığı model olarak görülebilir.

Tabii ki bu model bir hayli eskimiş bir model olarak da değerlendiriliyor. Buna rağmen söz konusu akıllı telefonun güncelleme aldığını görmek bir hayli sevindirici. Bir zamanların çok satan akıllı telefonu Note 6 Pro, şimdilerde MIUI 12 güncellemesi almış durumda.

Bunu da Okuyun: MIUI 12.5 Özellikleri Her Telefonda Tam Anlamıyla Kullanılmayacak

Redmi Note 6 Pro için MIUI 12 Geldi

Paylaşılan bilgilere göre beta süreç tamamlandı ve popüler akıllı telefon yeni sürüm güncellemesini almaya başladı. Kararlı olarak yayınlanan MIUI 12 güncellemesinin global olarak sunulduğunun da müjdesini verelim.

Yani sadece Çin için geçerli olan güncellemelerden farklı bir güncelleme durumu söz konusu. Yayınlanan güncellemenin sonrasında telefonun sürüm numarası da tabii ki değişiyor olacak. Bu güncellemeyi alan global cihazlar için sürüm numarası 12.0.1.0.PEKMIXM olarak değişecek.

Uzun bir bekleme süresinden sonra yayınlanan global arayüz güncellemesinin alınması da öyle çabuk olmayacak gibi duruyor. Özellikle Avrupa bölgesinde geçerli olmak üzere tüm telefonların güncellemelere ulaşması, en az 3 hafta süre alır deniyor. Tabii ki bu cihazların sürüm numaralarına göre de değişen bir durum. Bazı akıllı telefonlar güncellemeyi çok daha erken alabilir.

Bu sürümü alması Redmi Note 6 Pro modellerinin MIUI 12.5 güncellemesini de alacağını gösteriyor. Tabii ki MIUI 12.5 sürüm güncellemesinin tüm özellikleri Note 6 Pro modellerinde kullanılmayacaktır. Stereo sesler, yeni süper duvar kağıtları ve yeni animasyonlar bu akıllı telefonlarda kullanılamayacak diyebiliriz. Yine de MIUI 12.5 final güncellemesini Note 6 Pro modelinde görmeden bir şey diyemeyiz.