Redmi Note 10 Pro Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

Redmi Note 10 Pro için içerik sayfası ortaya çıktı. Bu da telefonların özelliklerinin ortaya çıkmasını sağladı.

Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 Pro modeli, Note serisinin yeni amiral gemisi olacak. Note 9T sürpriz modellerinin tanıtılmasından sonra gözlerin çevrildiği akıllı telefon biraz daha iddialı olacak gibi.

En son telefonun özellik sayfası ya da kataloğu diyebileceğimiz bir liste yayınlandı. Bu sayfanın sızmasıyla beraber sadece telefonun özellikleri belli olmadı. Aynı zamanda telefon için fiyat konusunda da paylaşım yapıldı ve net olmamakla beraber ilk fiyat bilgisi de gözükmüş oldu.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye’ye Geliyor – Resmi Açıklama Geldi!

Redmi Note 10 Pro Fiyatı ve Özellikleri Nasıl Olacak?

Sızdırılan özellik sayfasında, Xiaomi’nin sevdiği bir işlemciye yer vereceği görülüyor. Son dönem akıllı telefonlarında çok sık kullandığı Snapdragon 750G işlemcisinden besleneceği ortaya çıkan akıllı telefon, 4 GB RAM gibi bir bellekle gelecek. Şu an 8 ya da 6 GB RAM gibi seçenekler olur mu bilmek zor ama tek RAM seçeneği üzerinde durulmuş.

Ekran boyutu ise bir hafta önce sızan onay raporlarında olduğu gibi 6.67 inç olacak. Çözünürlük için bilgi verilmemiş. Full HD+ bekliyoruz ama bu belgede de bir detay belirtilmediği için çok kesin konuşmamış olalım.

Bu özelliklerin dışında en fazla merak edilen telefonun kameraları. Kamera için 4 arka kamera beklentisi var. 64 MP ana arka kamera yanında 8 MP değerinde ikinci bir kamera olacak.

Ek olarak 2 MP değerinde üçüncü bir kamera ve 2 MP değerinde bir dördüncü kamera kullanılmakta. Ön kısımda selfie kamerası olarak ise 16 MP değerinde bir kamera kullanılacak ki bu şu demek Note 9 kalitesi devam edecek.

4820 mAh değerinde batarya ve hızlı şarj artısı olacak akıllı telefonun, fiyatı ise 16.999 Rupi olarak gözüküyor. Tabii ki bu Hindistan parası. Avrupa için fiyatın 192 Euro civarında olacağı söylenmekte.

Telefonun çıkış tarihi ise 7 Şubat olarak söyleniyor. Bakalım bu belgeler önemli kanıtlar. Ne kadar doğru göreceğiz. En geç yeni ayda telefon çıkış yapmış olur.