Redmi Note 10 Pro FCC Sertifikası Aldı – İlk Özellikler Gözüktü

Redmi Note 10 Pro akıllı telefonu FCC onayını da aldı. Telefon artık daha yakın.

Redmi Note 10 Pro 2

2021 yılında satış listeleri açısından en çok merak edilen telefonlardan birisi Redmi Note 10 Pro modeli. 2020 yılı düşünüldüğünde mevcut model Redmi Note 9 Pro serisinin ne kadar sattığını da hesaba kattığımızda bu gayet normal.

Yeni akıllı telefon yine uygun fiyatlı olursa ve yine iyi özelliklere yer verilecek olursa, satışların yine yüksek seyretmesi beklenebilir. Beklentinin bu kadar yüksek olduğu bir akıllı telefona ilişkin yeni bilgiler gelince, doğal olarak biz de hemen paylaşıyoruz. Son edindiğimiz bilgi ise yeni telefonun sertifikasını aldığını gösteriyor.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 11 Lite Akıllı Telefonu Sızdırıldı – İşte Özellikler

Redmi Note 10 Pro FCC Onayını Aldı

Telefonun FCC üzerinden bir onay aldığı ortaya çıktı. Bu yeni modelde sona doğru gelindiğini gösteriyor. Model numarasının M2101K6G olduğu gözüken yeni akıllı telefonun onay alması, telefonun bu sene içerisinde çıkış yapacağını da gösteriyor.

Asıl ilgi çeken şu ki sertifika üzerinde yeni modelin yazılım versiyonu olarak MIUI 12 kullandığı gözüküyor. Bu da demek oluyor ki telefon sanıldığından daha yakın. Yani ne MIUI 12.5 sürümü ne de MIUI 13 sürümü beklenmemiş olacak.

Zaten daha önce gelen bilgilerde de yeni akıllı telefonun yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacağı iddia edilmişti. Bunların dışında telefonun sistemsel özellikleri konusunda yeni bir paylaşım yok ama şöyle bir durum var ki analistlerin yeni yorumları var.

FCC onayından sonrada paylaşılan bu yorumlara göre Redmi Note 10 Pro akıllı telefonlarında Snapdragon 732G serisi bir işlemci kullanılacak. 64 MP değerinde kamerası ve orta sınıf işlemcisi ile telefonun fiyatının daha uygun bir aralıkta olması beklenmekte.

Kesin tarih konusunda hala bilgi verilmemiş ve bir süre daha verilemeyecek olsa da telefon hakkında yeni bir şey paylaşıldığında biz de yine paylaşacağız. Özellikle teknik konusunda sunulacak olan donanımsal sistem konusunda bir sızıntının gelmesi halinde sizleri de bilgilendiriyor olacağız.