Redmi Note 10 için Resmi Afiş Paylaşıldı

Redmi Note 10 için afiş görseli paylaşıldı. Telefon için iddialı göndermeler var. Yeni model için neler bekliyoruz?

Redmi Note 10

Redmi Note serisi Xiaomi’nin en çok güvendiği serilerden bir tanesi. Markanın bu seriye güvenmesi gayet normal çünkü söz konusu seri, markanın en çok satan serisi olarak biliniyor. Son dönemde çok popüler olan seri Redmi Note 10 ile yenilenmeye hazırlanıyor.

2021 yılının yeni orta segment amiral gemisi sınıfında olması beklenen ve yine yüksek satış rakamlarına ulaşması beklenen akıllı telefon için resmi paylaşımlar da gelmeye başladı. En son Küçük King Kong sloganıyla yeni bir afiş paylaşıldı.

Bunu da Okuyun: Redmi K40 ve K40 Pro Fiyatları Ortaya Çıktı

Redmi Note 10 için Redmi Note 7 Göndermesi!

Resmi afiş görselinde minik bir King Kong görselinin yer aldığını görüyoruz. Aslında Xiaomi bu görsel ile bir gönderme yapıyor. Zamanında Note 7 modeli için de aynı gönderi yapılmıştı. Telefonun ne kadar güçlü olduğunu göstermek adına böyle bir gönderme yapılmış ve Note 7 serisi büyük oranda başarı elde edince de simge olarak kalmıştı.

Şimdi aynı durum Note 10 serisi akıllı telefonlar için de yaşanın da gerçek devam serisi sonunda geliyor mu dedik. Öyle ki serinin Note 8 ve Note 9 akıllı telefonları da çok başarılı bulundu ama Note 7’nin yer ayrıydı.

Note 7 sınıfı için farklılıkları ve uygun fiyat avantajını beraberinde getirmişti. Şimdi ise Redmi Note 10 akıllı telefon modeli için aynı şey söyleniyor. Note 7’nin kaldığı yerden devam edecek ve asıl değişimi sunacak olan akıllı telefon olarak gösteriliyor.

Bu iddialar ne kadar gerçeği yansıtacak ya da markanın telefonu ne kadar iddialı olacak bunu çok yakında öğreneceğiz. Telefonda Snapdragon 735G serisi işlemciler, 6 ve 8 GB RAM seçeneği, 120 Hz ekran yenileme hızı gibi özelliklerin olacağı söylenmekte.

Tanıtım tarihi çok yakın olan modelin bu özelliklerle orta segmente damga vuracağı kesin. Bir yandan da şunu söylemek lazım ki telefonun fiyatlarını da henüz bilmiyoruz. Bu özelliklerin uygun bir fiyata sunulması büyük oranda avantaj sağlar ve yine satışlar çok yüksek seyreder diye düşünüyoruz.