Redmi K40 ve K40 Pro Fiyatları Ortaya Çıktı

Redmi K40 ve K40 Pro fiyatları için yeni bilgi ortaya çıktı. Telefonların fiyatları nasıl olacak?

Redmi K40 ve K40 Pro 2

Redmi K40 ve K40 Pro bu yıl şu sıralar çıkış yapmasını beklediğimiz akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Sertifika onaylarını da alan akıllı telefon modelleri son dönemde pek bir konuşulur oldu. Telefon yaklaştıkça yeni modeller için daha derin bilgiler de gelmeye başladı. En son telefonların fiyatları ortaya çıktı.

Bunu da Okuyun: Sarmal Ekranlı Xiaomi Telefon Ortaya Çıktı

Redmi K40 ve K40 Pro Fiyatları Nasıl Olacak?

Yeni akıllı telefonlar için önce işlemci detayından söz etmek lazım. Telefonların işlemcisi sürekli değişiyor. İlk beklenti Redmi modellerinde MediaTek Dimensity 1200 işlemcilerinin kullanılacağı yönündeydi.

Hatta yeni işlemcinin tanıtımında da bir afiş görmüştük. Fakat bu işlemci için değişikliğin yapıldığı söylendi ve Redmi K40 modelinde Snapdragon 870 işlemcilerinin kullanılacağı iddia edildi.

Pro modelinde ise son amiral gemisi olan Snapdragon 888 işlemcilerinin kullanılacağı söyleniyor. İşlemci için bu detayların belli olmasından sonra Redmi K40 ve K40 Pro modellerinin fiyatları da ortaya çıkmaya başladı.

Buna göre Redmi K40 akıllı telefonlarında farklı RAM kapasitelerine göre farklı fiyatlar olacak. Telefonun başlangıç modeli 355 dolar olacak. En yüksek RAM kapasitesine sahip olan akıllı telefonda ise fiyat 463 dolar olacak.

Snapdragon 888 işlemcisinin olacağı Redmi K40 Pro modeli ise yine RAM miktarına sahip olarak 463 dolar satış fiyatıyla başlayacak. Telefonun en yüksek RAM kapasitesi için istenen fiyat ise 617 dolar olacak.

5G destekli olacak olan iki akıllı telefon dışında beklenen bir model daha var. Bu model en üst versiyon olacak. Birkaç gün öncesinde ortaya çıkan iddiaya göre bu model Pro Plus adı verilen telefon olacak ve serinin en güçlüsü şeklinde karşımıza çıkacak.

Gücüyle dikkat çekecek bu son modelde de yine Snapdragon 888 işlemci olması olası. Fakat fiyatı konusunda herhangi bir bilgi yok. Muhtemelen 700 dolar civarında bir telefon gelir. Zaten Pro modelin en yüksek fiyatı için beklenen fiyat 617 dolar. Pro Plus biraz daha pahalı bir akıllı telefon olacaktır.