Redmi K40 Beklentileri Değişti! Yeni Tasarım Gözüktü

Redmi K40 akıllı telefon modeli için tasarım beklentilerini değiştirecek bir adım atıldı. Yeni akıllı telefon tasarımı nasıl olacak?

Redmi K40 4

Redmi K40 tanıtımı için az bir süre kaldı. Bizim beklentimiz telefonun Şubat ayı içerisinde geleceği yönünde. Şu ana kadar da telefon hakkında birçok bilginin sızdırıldığını biliyoruz.

Hatta bir noktadan sonra telefonun özelliklerinin sızdırılması ile sınırlı kalınmadı ve görseller de paylaşıldı. Paylaşılan görseller üzerinden bir belli bir tasarım yapısını ortaya çıkarmıştı. Fakat tanıtıma az bir süre kala şok bir açıklama geldi.

Bunu da Okuyun: Xiaomi Mi 10T Lite Türkiye Satışları Başladı

Redmi K40, Tasarımı Beklentilerin Dışında Olacak

Redmi Genel Müdürü Lu Weibing sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Ünlü yönetici yaptığı paylaşımda yeni akıllı telefon hakkında yapılan tüm sızıntıların yanlış olduğunu belirtti.

Tasarımın böyle olmayacağını ve çok daha güzel bir akıllı telefon tasarımına geçiş yapılacağı belirtildi. Yeni akıllı telefonlar için paylaşılan bu bilgilerin hemen ardından da söz konusu akıllı telefonlar için yeni bir görsel sızdırıldı.

Yani bir nevi paylaşım yapılmış ve hemen ardından yeni tasarım ortaya çıkmış oldu. Buna göre söz konusu akıllı telefonda, kamera bölümünün değiştiğini görüyoruz. Mi 11 akıllı telefonlarına benzer bir kamera alanıyla gelecek olan akıllı telefon, kamera alanında 4 geniş arka kamera ile öne çıkacak. Ana kamera farklı bir renkle diğer kameralardan ayrılacak ve açıkçası çerçevesi biraz daha farklı tutulmuş olacak.

Hemen altında ise diğer kameralar ve onun altında da bir başka kamera daha yer alacak. Kameraların yanında yer alan ikili LED ışığının hemen altında da ek bir sensör olacağı gözüküyor. Ön tasarım ise sızıntıların çok dışına çıkmıyor. Ön tasarımda yine ekran üzerinde kamera kullanılıyor.

Tabii ki sonradan gelen bu tasarımın doğru olup olmadığını da bilemiyoruz. Devamını ve çok daha fazlasını telefon tanıtıldığı zaman göreceğiz.