POCO M3 Türkiye’de Satışa Çıktı! İşte Fiyat

POCO M3 akıllı telefon modeli için yeni haber geldi. Telefon Türkiye'de satışa çıktı.

POCO M3

Bir süredir Türkiye’ye girişini merakla beklediğimiz akıllı telefon POCO M3 için geçtiğimiz günlerde bir afiş paylaşıldı. Paylaşılan afişte telefonun çok yakında Türkiye’de olacağı söylenmişti.

Fakat kesin bir tarih açıklaması yapılmamıştı. Kesin tarih duyurulmadığı için biz de telefonun ne zaman Türkiye’de olacağını söyleyememiştik. Fakat sürpriz bir haber geldi. Telefon için geliş tarihi açıklanmadan yeni model satışa çıktı. Sürpriz bir şekilde satışa çıkan yeni akıllı telefonun fiyatı nasıl ve satış durumu hakkında detaylar neler bakalım.

Bunu da Okuyun: POCO M3 Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

POCO M3 Satış Fiyatı Nasıl?

Telefonun ilk satışlara özel olarak %5’lik bir indirim aldığını söylemek gerekiyor. Telefon satışa çıktığı zaman, ana fiyat 3.999 TL olarak belirlenmiş durumda. 3.999 TL olan bu fiyat üzerinde %5’lik indirim uygulanıyor ve telefon 3.799 TL gibi bir rakamla satışa çıkmış oluyor.

Yeni akıllı telefonun Xiaomi Türkiye garantili olarak satıldığını da ekleyelim. Garantisi bulunan akıllı telefonun, depolama birimi ise 64 GB olarak belirlenmiş. Bundan sonraki dönemde POCO M3 modeli için ek bir indirim gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz. Şu an sadece siyah renk seçeneği ve sınırlı stok sayısıyla beraber telefonun satışa çıktığını görüyoruz.

Ek olarak renk seçenekleri gelecek mi ya da dediğimiz gibi fiyatlar konusunda bir değişim olacak mı bunu zaman gösterecek. Çin’de çok fazla satış elde eden M3 akıllı telefonunun ülkemizde ne kadar satış elde edeceğini de göreceğiz. Yeni telefon için ek bir gelişme yaşanacak olursa, biz de bu konuda yeni gelişmeleri sitemizden paylaşıyor olacağız.

Exit mobile version