POCO M3 Lansmana Özel İndirime Girdi!

POCO M3 modelinin fiyatlarında büyük oranda indirim yapıldı. Yeni akıllı telefonların fiyatları nasıl değişti?

POCO M3 2 e1610825328779

POCO M3 akıllı telefonu, uygun fiyatlı güçlü bir model olarak ünlenmiş ve ülkemizde de satışları merakla beklenmişti. Geçtiğimiz günlerde beklenen satışlar başladı. N11 ortaklığı ile başlayan satışlarda, bir miktar indirim uygulanmıştı ama fiyatlar genel olarak yüksek bulunmuştu.

Şimdi ise çok sınırlı bir süre geçerli olacak şekilde yeni bir kampanya duyuruldu ve fiyatlar çok büyük bir oranda düşürüldü. Ama dediğimiz gibi indirimi çok sınırlı bir süre için geçerli olacak.

Bunu da Okuyun: M3 Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

POCO M3 için Önemli Fırsat!

Telefon ülkemizde satışa çıktığı zaman, 3.999 TL gibi bir fiyatla sunulmuştu ve bu fiyat üzerinden de %5 oranında indirim yapıldığının haberini vermiştik. Sonuç olarak satış fiyatı 3.799 TL gibi bir seviyeye gelmişti. Yeni akıllı telefon için sunulan fiyatın biraz yüksek olduğunu da söylemek gerekiyor.

Zaten açıklanan bu fiyatlardan sonra sosyal medyada da telefonun yüksek fiyatları bir hayli konuşuldu.

Tam fiyat yüksek ve acaba Türkiye satışları düşük mü olacak derken Xiaomi tarafından da güzel bir haber paylaşıldı. Yeni akıllı telefonlar için indirim kampanyası duyuruldu.

Sadece 3 gün için geçerli olacak olan kampanya ile akıllı telefonun satış fiyatı 2.599 TL’ye kadar indirildi. İki fiyat arasında uçurum olduğunu görüyoruz. Yeni modelin satışlarını arttıracak olan bu hamle için belirlenen süre sınırı ise dediğimiz gibi 3 gün. 25-26-27 Ocak’ta telefonu bu fiyata satın alabileceksiniz.

Sonrası için fiyatlar yeniden yükselecektir. Ne kadar yükselme olur ya da rakamlar nasıl değişir bunu kampanya sonrasında öğreneceği. Fiyatlarda herhangi bir revize yapılması durumunda konu hakkında bilgi paylaşımı yapmış olacağız. Şimdilik şunu söyleyebilirim ki M3 modelini almayı düşünüyorsanız, kaçırılmayacak olan bir fırsat.