POCO M3 Çok Yakında Türkiye’de Olacak

POCO M3 Türkiye tarihi için umut veren gelişmeler var? Uygun fiyatla satışa çıkacağı söylenen telefon için satış tarihi belli oldu mu?

POCO M3

POCO markasının Xiaomi’den ayrılması ve kendi adına yoluna devam etmesinden sonra, markanın çok genişlemeyeceği konusunda algılar oluşmaya başladı. Özellikle Türkiye pazarı gibi pazarlarda bağımsız olarak yer almasının zor olduğu söylense de POCO bu iddialara, yeni ürün girişimleriyle cevap veriyor. Markanın en son tanıtılan modellerinden biri olan POCO M3 serisi de bunlardan birisi.

Ülkemize gelişi kesin olan ve tanıtım sırasında da N11 üzerinden satılacağı söylenen akıllı telefon için yeni ipuçları gelmeye başladı. Son gelişmelere bakacak olursak telefonun ülkemizde de satışa çıkması çok yakın.

Bunu da Okuyun: M3 Tanıtıldı – Özellikleri ve Fiyatı

POCO M3 için Türkiye Sayfası Detaylandırıldı

Hem ürünün kesin olarak ülkemizde satışa çıkacağını hem de satış tarihinin yaklaştığını gösteren yeni bir gelişme yaşandı. Xiaomi’nin sayfasında yeni akıllı telefon için oluşturulan Türkiye sayfası da ortaya çıktı. Üstelik Türkiye sayfasının güncellendiğini ve POCO M3 sayfasında tüm detaylara yer verildiğini görüyoruz.

Yani bir nevi sitede yeni akıllı telefon tamamen Türkçe olarak anlatılmış durumda. Kamerasından, işlemcisine ve ekranına kadar her detay sanki tanıtılıyormuş gibi siteye eklenmiş durumda.

Buna karşın yeni akıllı telefon için çıkış tarihi hala netlik kazanmamış olan bir konu. Tamam bu gibi girişimler çıkış tarihinin çok yakın olduğunu ve telefonun kesin olarak ülkemizde satılacağını işaret ediyor ama hala şu tarih demek lüksümüz yok.

Zaten telefonun N11 üzerinden satışa çıkacağını düşünecek olursak, süreç çok uzamayacaktır. Net tarih belli olursa ya da net tarih için herhangi bir tüyo açıklaması gelirse biz de bilgileri paylaşacağız. Tabii ki bir yandan da telefonun Türkiye fiyatını bekliyoruz. Bu konuda da bir sızıntı gelecek olursa sitemizde paylaşmış olacağız.  Zaten yakın zamanda resmi fiyat bilgisi de gelecektir.